ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Βουκομάνοβιτς

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ανόρθωση, ο προπονητής του Απόλλωνα Ιβάν Βουκομάνοβιτς ανέφερε…

“Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι με τακτική. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε μπάλα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτιάξουμε φάσεις.

Δυστυχώς κάποιοι παράγοντες μας ανάγκασαν να αλλάξουμε την εντεκάδα αλλά και να κάνουμε αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα. Από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα δυστυχώς δεν είχα όλους τους παίκτες στην διάθεση μου για να φτιάχνω την εντεκάδα όπως θέλω. Ξέραμε ότι ο αγώνας θα είναι έντονος και με μάχες σε όλο το γήπεδο. Δουλέψαμε σε αυτό τον τομέα, στις προσωπικές μονομαχίες και στις κερδισμένες μπαλιές.

Κάποιοι από τους παίκτες που έπαιξαν το έκαναν για πρώτη φορά σε τέτοιο αγώνα. Τα γκολ ήρθαν αφού χάθηκε η μπάλα από ποδοσφαιριστές μας, ειδικά το τρίτο γκολ μετά από στημένη φάση και χαμένες μονομαχίες, είμαι πολύ απογοητευμένος.

Τις τελευταίες ημέρες είμαι πολύ απογοητευμένος, έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Γι’ αυτό θέλω να έχω συνάντηση με το ιατρικό τιμ για να δούμε το θέμα. Επίσης είχαμε πολλούς παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε.

Μπράβο στην Ανόρθωση, συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα”.

Comments
To Top