ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αλλαγή πλεύσης στο επικοινωνιακό πλαίσιο, αντίδραση στην ισοπεδωτική κριτική

Όπως διαφάνηκε από τη χθεσινή(25/9) δεξίωση της διοίκησης της ομάδας μας προς τους λειτουργούς των μέσων μαζικής ενημέρωσης υπάρχει η πρόθεση οι διοικούντες να αλλάξουν τον τρόπο επικοινωνίας όχι μόνο με τα μέσα αλλά και τον κόσμο μας. Έγινε από όλους παραδεκτό ότι σε κάποια σημεία υστερούσαμε και δη στο επικοινωνιακό κομμάτι και έτσι πλέον θα έχουμε αλλαγή πλεύσης.

Πρώτιστο κομμάτι σ΄αυτό θα πρέπει να είναι η έγκαιρη ενημέρωση από τα επίσημα μέσα της ομάδας μας, όσον αφορά αγωνιστικά, τραυματισμούς και τα υπόλοιπα. Γι αυτό το λόγο καθιερώθηκε πλέον η Πέμπτη ως η ημέρα που ο προπονητής μας μαζί με τον τεχνικό διευθυντή θα αναλύουν τον επόμενο αγώνα.

Μια πολύ καλή κίνηση που σε συνδυασμό με την έγκαιρη ενημέρωση, θα αποτρέψει αναληθής ειδήσεις αλλά και λανθασμένα συμπεράσματα τα οποία θα μεταφέρονται στον κόσμο της ομάδας. Όλοι μίλησαν για μια νέα επικοινωνιακή αρχή και όλοι ευελπιστούμε ότι αυτό θα γίνει πράξη, από όλους.

Επίσης στη χθεσινό(25/9) δείπνο μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας μας Νίκος Κίρζης αναφέρθηκε και στην κριτική που γίνεται λέγοντας ότι ναι μεν τη δέχεται αλλά κάποιες φορές γίνεται ισοπεδωτική από πολλούς δημοσιογράφους, κάτι που δεν είναι σωστό, ενώ άλλες ομάδες και δη της πρωτεύουσας δεν χρήζουν της ίδιας αντιμετώπισης.

Comments
To Top