ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάποιοι προσπαθούν να σώσουν την Καλαθόσφαιρα, ενώ κάποιοι άλλοι “παίζουν” παιχνίδια!

Συνδυασμός με επικεφαλή τον Νίκου Χριστοδούλου, εξέδωσε ανακοίνωσε μέσα από την οποία εκφράζει ενδιαφέρον για να αναλάβει την διαχείριση του τμήματος καλαθόσφαιρας του Σωματείου. Ως γνωστό η πρώην διοίκηση με πρόεδρο τον Δημήτρη Μιχαήλ εξέφρασε την πρόθεση της για παραίτηση προ ημερών, κάτι που γνωστοποίησε χθες(18/9).

Σήμερα όπως μάθαμε το πήρε πίσω ο κύριος πρόεδρος. Απλά κύριε Μιχαήλ απαιτούμε να σεβαστείς το μεγάλο οικοδόμημα του Απόλλωνα και να μην παίζεις παιχνίδια. Φύγε να αναλάβουν άνθρωποι που αγαπούν την Καλαθόσφαιρα και που θα δουλέψουν γι αυτή. Αρκετά έβαλες τα προσωπικά σου πάνω από την ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον παρακάτω συνδυασμό είναι και μέλη της τωρινής διοίκησης, οι οποίοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από αυταρχισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υποψήφιου συνδυασμού:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την εταιρεία διαχείρισης ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ έχουμε αυτόβουλα προβεί σε διεργασίες για την εξεύρεση πρότασης λύσης η οποία θα εξυπηρετήσει το σκοπό της διάσωσης και ανάδειξης του καλαθοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Μετά χαράς σας ενημερώνουμε για την ένθερμη στάση των Απολλωνιστών την οποία βιώσαμε κατά τις εν λόγω διεργασίες και η οποία αποτελεί και την ώθηση των προσώπων που έχουν εκφράσει τη διάθεση να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια έμπρακτα.

Επίσης είναι τιμή μας που επικεφαλής του προτεινόμενου συνδυασμού αποδέχτηκε να είναι ο κ. Νίκος Χριστοδούλου, γνωστός για την συνεχή και μακρόχρονη προσφορά του σε ότι φέρει την επωνυμία και πρεσβεύει την ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ως εκ των ανωτέρω, με τη συγκατάθεση των κάτωθι αναφερομένων, προτείνουμε όπως ο παρακάτω συνδυασμός αποτελέσει το νέο Δ.Σ. του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα:

Νίκος Χριστοδούλου

Κωνσταντίνος Μαρκίδης

Μάριος Καραΐσκος

Ανδρέας Χριστοφή

Σωκράτης Έλληνας

Πάρις Στυλιανίδης

Νικόλας Πιττάλης

Σάββας Δημητρίου

Δημήτρης Καπετανίδης

Άθως Έλληνας

Νίκη Ερημούδη

Σωκράτης Τσαγκάρης

Ανδρέας Αυγουστή

Comments
To Top