ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Το μεγάλο επίτευγμα του “Ζέλα”

Ο Εμίλιο Ζελάγια ήταν ο πολυτιμότερος παικτης μας στο προχθεσινό αγώνα (14/5) κόντρα στην ομάδα της Πάφου σκοράροντας δις!

Η είδηση είναι οτι ο Αργεντίνος επιθετικός μας το επίτευγμα αυτό το πέτυχε, συμπληρώνοντας την 100η του συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις!

Όταν σε δυο μόλις χρόνια, καταφέρνεις να σκοράρεις 45 γκολ σε 100 συμμετοχές χωρίς ποτέ ο προπονητής να σε έχει υπολογίσει σαν το βασικό σεντερ- φορ, αφού μόλις σε 61 αγώνες ξεκίνησες στη βασική ενδεκάδα, τότε μιλάμε για μέγα επίτευγμα!

100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα συμπλήρωσε ο Εμίλιο Ζελάγια στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Πάφος FC (14/9) στο Τσίρειο Στάδιο!

Ο «Goleador» μετρά ήδη 60 συμμετοχές και 29 τέρματα στο πρωτάθλημα, 11 συμμετοχές με 3 γκολ στο Κύπελλο, 1 συμμετοχή στο Super Cup και 28 στην Ευρώπη εκεί όπου πέτυχε 13 γκολ κάτι το οποίο τον τοποθετεί στην κορυφή της λίστας με τους σκόρερ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συνολικά στις 100 συμμετοχές του με τον «θεό» στο στήθος, ο Αργεντινός επιθετικός, πέτυχε 45 τέρματα.

Συγχαρητήρια στον Εμίλιο γι’ αυτό το επίτευγμα του και του ευχόμαστε να πετύχει ακόμη περισσότερα με την ομάδα μας στην συνέχεια.

Comments
To Top