ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στην Πάφο!

Παρά τη δυσκολία της πρεμιέρας, τις αποφάσεις της διαιτησίας, ακυρωθέν γκολ Παπουλή και τέρμα με το χέρι του αντίπαλου που έκανε το 1-2 αλλά και το ντεμπούτο του νέου μας προπονητή, οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ότι μπορούν και κατάφεραν να γυρίσουν δύο φορές το παιχνίδι και να πάρουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζόελ Μολ: Άσχημη εμφάνιση από τον Ελβετό, που έκανε κακές εκτιμήσεις και στα 2 γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας. Στο πρώτο δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας και στο δεύτερο δεν μπήκε αποφασιστικά. Εκτός αυτού είχε ακόμα μια δύο φάσεις που ευτυχώς δεν στοίχησαν.

Ζοάο Πέδρο: Δύο ασίστ συνεχίζει το βιολί του. Πήρε αρκετές προσπάθειες κ έδωσε την δυνατότητα να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Αμυντικά είχε κάποια θέματα στα αρχικά στάδια του αγώνα.

Ντιέγκο Αγκίρε: Είχε αρκετές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ. Είχε και αυτός τα θέματα του αμυντικά στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο περιορίστηκε πιο πολύ στην άμυνα. Προσωπικά επιμένω πως είναι καλύτερα να αγωνίζεται πιο μπροστά.

Έκτορ Γιούστε: Καλή εμφάνιση από τον Ισπανό, που κράτησε την θέση του και κέρδισε αρκετές μονομαχίες από τους αντιπάλους του.

Αττίλα Σάλαι: Σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Κέρδισε μάχες ειδικά στο ψηλό παιχνίδι, ενώ διόρθωσε το λάθος του, που θα γινόταν σίγουρο γκολ. Κάποιες φορές ενεργεί παρορμητικά λόγω της απειρίας του.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Από αυτόν ξεκινούσε το παιχνίδι της ομάδας, αφού με τις μπαλιές του ξεδίπλωνε την ομάδα όμορφα. Έδωσε αρκετές μάχες στην μεσαία γραμμή και κρατούσε κάποιες φορές μόνος του.

Σάσα Μάρκοβιτς: Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Κάκιστο παιχνίδι, χωρίς πρωτοβουλίες και με επιπόλαιες ενέργειες όπως στην τελευταία φάση του αγώνα. Φαντάζει απίθανο που έμεινε 90 λεπτά στο γήπεδο.

Φακούντο Περέιρα: Ξεκίνησε πολύ καλά, ήταν μέσα στις φάσεις και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Και πάλι αποχώρησε τραυματίας. Είναι φανερό πως χρειάζεται κάποιο «ψυχολογικό σπρώξιμο» για να μας δώσει αυτά που μπορεί.

Φώτης Παπουλής: Στον ίδιο τομέα και ο Παπουλής, που βλέπει το τέρμα σαν σπιρτόκουτο και την κάθε πάσα σαν την τελική που θα κρίνει τα πάντα. Είχε διάθεση αλλά και πάλι δεν του βγήκε το παιχνίδι.

Γιάννης Γιαννιώτας: Σκόραρε, έφτιαξε φάσεις και ήταν ότι πιο επικίνδυνο είχαμε .Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση που και πάλι αν είχε πιο καλές τελικές θα άγγιζε το τέλειο.

Εμίλιο Ζελάγια: «Ζεστός» ο Αργεντίνος, σκόραρε 2 γκολ και θα μπορούσε άλλα δύο. Ήταν μέσα στις φάσεις και ζόρισε αρκετά τους αντιπάλους.

Σέργκε Γκακπέ: Πέρασε στο ημίχρονο σαν δεύτερος φορ. Χαμένος στο πρώτο 20λεπτο, μπήκε σταδιακά στο παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες.

Εμπιντά: Πέρασε στο 77 και έκλεισε χώρους, ενώ βοήθησε και οργανωτικά. Θα μπορούσε να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Ιωάννης Πίττας: Μόλις πέρασε στον αγώνα έγινε το 3-2. Βοήθησε αρκετά, έκλεψε μπάλες, ανανέωσε επιθέσεις, έδωσε πάσες για γκολ και πνοή στην ομάδα. Πολύ καλή παρουσία.

Ιβάν Βουκομάνοβιτς: Ξεκίνησε με 4-2-3-1 την πρώτη του ενδεκάδα. Πολύ καλός επιθετικά, με θέματα στην αμυντική λειτουργία, κυρίως λόγω της μεσαίας γραμμής. Δεν πανικοβλήθηκε όταν βρέθηκε 2 φορές πίσω στο σκορ και οι αλλαγές του ήταν σωστές, αν εξαιρέσουμε την πρώτη που ήταν αναγκαστική. Ίσως θα μπορούσε να περάσει πιο γρήγορα στο παιχνίδι τον Εμπιντά, αφού βοήθησε πολύ, ενώ και ο Πίττας ήταν πάρα πολύ καλός. Για πρώτη παρουσία κρίνουμε πως ήταν θετικό το πρόσημο στον πάγκο, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Χρειάζεται μεγάλο δείγμα και όχι 5 και 10 αγωνιστικές.

Comments
To Top