ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο Σωφρόνης ίσως δώσει αυτό το κάτι που λείπει…

Το δήλωσε και στην πρώτη του συνέντευξη μετά την  αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας. Σίγουρα και θα ενδιέφερε τον Σωφρόνη Αυγουστή να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η εθνική μας και πάλι έμεινε με τις εντυπώσεις αφού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κάτι που έχει πλέον καταντήσει κουραστικό και γραφικό. Εδώ και πολλά χρόνια μένουμε με τις εντυπώσεις και αυτό είναι που κουράζει και τους ίδιος τους διεθνείς μας, που μέσα από τις χθεσινές(6/9) τους δηλώσεις το ανέφεραν. Κάτι λείπει… ανέφεραν σχεδόν όλοι!!!

Ούτε ο Ραν Μπεν Σιμόν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να αλλάξει ούτε και αυτός την κατάσταση στην ομάδα που παραμένει κομπάρσος σε κάθε διοργάνωση. Το μόνο θετικό είναι τα νέα παιδιά που μπαίνουν στην εθνική. Ο Ισραηλίτης είναι ήδη 26 μήνες στον πάγκο της Εθνικής, από τον Ιούλιο του 2017, χωρίς και πάλι να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Λέτε να δούμε κάποια αλλαγή; Το συμβόλαιο του Μπεν Σιμόν λήγει τον Νοέμβριο και πλέον ο Σωφρόνης Αυγουστή καραδοκεί!!! Πάντως χθες ο Σωφρόνης βρέθηκε στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως και στα πλείστα παιχνίδια.

Comments
To Top