ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η συμβουλή του Σωφρόνη στον κόσμος της ομάδας μας!

Μεταξύ άλλων που ανέφερε ο Σωφρόνης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδα μας δήλωσε ότι πλέον θα ξεκουραστεί, οι εμπειρίες τον δυνάμωσαν ενώ συμβούλεψε τον κόσμο της ομάδας μας να μην τον συγκρίνει με τον νέο προπονητή.

Αναλυτικά:

«Νομίζω έχω πολλά να δώσω στο κυπριακό πρωτάθλημα. Με έχουν δυναμώσει πάρα πολύ αυτές οι εμπειρίες. Μας στοίχησαν κάποια transition και κάποια στημένα. Ομάδες παίρνουν τίτλους από τα στημένα. Η ΑΕΛ του Πάμπου είχε 60% γκολ από στημένα.

Αυτή τη στιγμή θα χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε, θα είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου. Είναι σημαντικό κομμάτι και αυτό, να ηρεμήσουμε και να καθαρίσει το μυαλό γιατί σίγουρα το τελευταίο διάστημα ήμουν φορτισμένος. Δεν είμαι από αυτούς που βλέπω αρνητικά και αυτό πρέπει να το κάνει και ο κόσμος, να μην συγκρίνει τον Σωφρόνη με το νέο προπονητή. Ποτέ δεν θα σκεφτώ κάποιος να μην πάει καλά γιατί θα ευνοηθώ εγώ.

Αλίμονο να τσακωθούμε με Κίρζη και Κονναφή. Συζητήσαμε και φύγαμε σαν φίλοι. Είναι σεβαστή η απόφαση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, βλέπουμε μπροστά. Το σίγουρο ότι θα γίνει, δεν έχει ευθύνη ο Σωφρόνης. Ο Ρομπέρζ είναι ένα κομμάτι που το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Νικόλας Ιωάννου. Όταν έπαιξε εναντίον μας στη Β΄ ομάδα, σε εκείνο το παιγνίδι του είπα ότι μου αρέσεις πάρα πολύ και θα σε ήθελα στην ομάδα μου. Θα παιχτεί ένα δύσκολο φετινό πρωτάθλημα και θα χαθούν πολλοί βαθμοί”.

Comments
To Top