ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Η κριτική μας γίνεται κατ’ ιδίαν και ενδοοικογενειακά, πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας μας και όχι τα προσωπικά «θέλω» του καθενός»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ της ομάδας μας μετά τη χθεσινή συνέλευση που έγινε.

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Διεξήχθη χθες στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ανοιχτή συζήτηση με κυρίως θέμα τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κατ’ αρχάς να ευχαριστήσουμε τα Μέλη μας και τον κάθε αγνό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ οι οποίοι έδωσαν το παρόν τους παρά την σύντομη προειδοποίηση, το δύσκολο της μέρας και της ώρας. Η παρουσία σας και μόνο αποδεικνύει την αγάπη σας για τον ΘΡΥΛΟ και φανερώνει τις προσωπικές σας ανησυχίες για ότι αφορά το οικοδόμημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Για εμάς είναι παράλληλα και ένας ακόμη λόγος ούτως ώστε να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά με σκοπό να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Είναι αγνό και απόλυτα υγιές να μπορείς να συζητάς με τα αδέρφια σου για τα θέματα που αφορούν την καθημερινή, αιώνια αρρώστια. Να μοιράζεσαι μαζί τους, τους δικούς σου προβληματισμούς, να ακούς μια διαφορετική άποψη, να διαφωνήσεις, να συμπληρώσεις και να τελειοποιήσεις μια όμορφη ιδέα που μπορεί να προκύψει.. Το καλύτερο κομμάτι απ’ όλα όμως είναι όταν φτάνεις στον επίλογο και συνειδητοποιείς πως κανένας δεν είναι μόνος του. Όλοι μαζί πονάμε, όλοι μαζί χαιρόμαστε, όλοι μαζί βαδίζουμε και όλοι είμαστε εδώ ΜΑΖΙ γιατί μας ενώνει αυτή η αστείρευτη και ανιδιοτελής αγάπη για το μεγαλείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ!

Ενημερώνουμε ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ πως έχουν παρθεί συλλογικές αποφάσεις για τις οποίες έχουμε ήδη ξεκινήσει δουλειά για την υλοποίηση τους!

Να επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά πως είμαστε κάθετα αντίθετοι στο δημόσιο «ξεκατίνιασμα» στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτε και σε κανένα, παρά μόνο ζημιά προκαλεί! Η κριτική μας γίνεται κατ’ ιδίαν και ενδοοικογενειακά, πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας μας και όχι τα προσωπικά «θέλω» του καθενός.

Μπροστά μας ένας ακόμη μαραθώνιος. Μία ακόμη συνεχής μάχη απέναντι στο σάπιο σύστημα και την βρωμιά του κάθε λογής αλλόθρησκου. Ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο νέα εμπόδια και νέες προκλήσεις το οποίο επιβάλλεται να μας βρει μονιασμένους και ενωμένους με μοναδικό στόχο την κορυφή!

Εσωστρέφεια καριόλα..

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!

Comments
To Top