ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εντός έδρας πρεμιέρα για τις Ladies!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Καλωσορίζοντας τους εκπρόσωπους των ομάδων στη διαδικασία της κλήρωσης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς ευχαρίστησε την εταιρεία DIMCO LTD, πρωτοπόρο στην Κύπρο στον φωτισμό, για τη στήριξη της και τη συνεργασία της με την ΚΟΠ, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η εταιρεία DIMCO πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά, αφού είναι η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που στηρίζει τόσο το Πρωτάθλημα Γυναικών όσο και την Εθνικής μας Ομάδα Γυναικών. Το νέο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δέκα ομάδων σε δύο φάσεις και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης (18 αγωνιστικές) και ανάλογα με τη βαθμολογική τους θέση, οι 10 ομάδες θα συνεχίσουν στη δεύτερη φάση σε δύο ομίλους των 5 ομάδων και μαζί τους θα μεταφέρουν το βαθμολογικό απολογισμό της πρώτης φάσης.

Η ομάδα των Ladies μας θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα εντός έδρας κόντρα στη Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας. Οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας θα διεξάγονται στο Κοινοτικό γήπεδο της Παρεκλησιάς.

Comments
To Top