ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Για κακή σας τύχη η φλόγα φουντώνει, το κεφάλι δεν σκύβει και αγώνας μας συνεχίζετε»

Ανακοίνωση εξέδωσαν χθες(27/8) οι οργανωμένοι μας οπαδοί και αναφέρονται στην κάρτα φιλάθλου αφήνοντας αιχμές…

Αναλυτικά:

Αδερφέ Απολλωνίστα,

Ήδη για μας η χρονιά ξεκίνησε και μας βρίσκει και πάλι μακριά από τα γήπεδα. Όλοι αυτοί που ευθύνονται για αυτήν την κατάντια, μας θέλουν με σκυμμένα κεφάλια και νομίζουν πως μας έχουν λυγίσει, νομίζουν πως μας έχουν σβήσει την φλόγα στην καρδιά.

ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ για κακή σας τύχη η φλόγα φουντώνει, το κεφάλι δεν σκύβει και αγώνας μας συνεχίζετε. ( Το μόνο που μπορείτε να λυγίσετε είναι τα καλαμάκια από τους φραπέδες που πίνετε στα γραφεία σας )

Όσο για τους φιλάθλους της ομάδας μας που έχουν γίνει ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ σε αυτό το γελοίο μέτρο τους καλούμε για τελευταία φορά να πετάξουν τις κάρτες τους, να γυρίσουν τις πλάτες στο σάπιο σύστημα και να ενταχθούν στο πλευρό μας σε αυτόν τον αγώνα για να επιστρέψουμε όλοι μαζί νικητές.

Και κάτι τελευταίο, επειδή μας την λέτε και πολλοί που την είδατε ξαφνικά οπαδάρες γιατί δεν βγάζουμε κάρτα σας λέμε μόνο αυτό, ΔΙΑΒΆΣΤΕ από μόνοι σας την ΙΣΤΟΡΊΑ του ΑΠΌΛΛΩΝΑ, μια ιστορία που είναι γεμάτη από ΑΓΏΝΕΣ, ΉΡΩΕΣ, ΜΆΧΕΣ, και εσείς υποκύψατε τόσο εύκολα μπροστά σε αυτούς τους γελοίους. Κύριοι ΕΣΕΙΣ ντροπιάσατε την ιστορία του συλλόγου μας.

Υ.Γ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ – ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΨΗΛΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Υ.Γ.1 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Υ.Γ.2 WE ARE THE GRANDCHILDREN OF THE “TERRORISTS” 1954

Comments
To Top