ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα αρχή σε νέες βάσεις και ανταγωνιστική πορεία!

Ξεκίνημα χθες(26/8) για το Γυναικείο πετοσφαιρικό μας τμήμα που μπαίνει πλέον σε μια νέα κατάσταση, αφού μετά από ενέργειες που έγιναν το γενικό πρόσταγμα θα έχει ο Πάνος Γιωργάκης, διευθυντής της εταιρείας Property gallery και σε συνεννόηση με το Σωματείο μας, ευελπιστούμε όλοι να φέρουν το τμήμα εκεί όπου του αρμόζει.

Στη χθεσινή συνάντηση που έγινε στο κλειστό μας γήπεδο, έγινε η πρώτη γνωριμία με τον νέο προπονητή Ντιμίτρι Λέτσιεφ, με τον πρόεδρο του τμήματος αλλά και του Σωματείου και στη συνέχεια ακολούθησε η γνωριμία με τις παίκτριες μας. Στην αρχή μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου που ευχήθηκε καλή αρχή και μια καλή σεζόν, τονίζοντας ότι όχι μόνο το τμήμα θα παραμείνει αλλά οι ενέργειες που έγιναν και θα γίνουν έχουν ως στόχο με σταθερά βήματα το τμήμα να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Πάνος Γιωργάκης ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε τα καλύτερα και τόνισε στις παίκτριες μας ότι θα είναι δίπλα τους για ότι χρειαστεί. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και ήδη στην ομάδα μας προστέθηκαν δύο Κύπριες παίκτριες, ενώ συμφωνία υπάρχει με δύο από τις τρεις ξένες που θα πλαισιώσουν τις υπόλοιπες.

Το Σωματείο μας σε σημερινή(27/8) του συνεδρία θα επικυρώσει τη συμφωνία για το τμήμα της Πετόσφαιρας και πλέον όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Η προετοιμασία πλέον έχει ξεκινήσει, με τον προγραμματισμό να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Comments
To Top