ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με Λέτσιεφ στο «τιμόνι», σε εντατικούς ρυθμούς ο προγραμματισμός!

Μετά τη λύση που βρέθηκε όσον αφορά το τμήμα της Γυναικείας Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, σε εντατικούς ρυθμούς κινείται ο προγραμματισμός. Ως γνωστό, το Σωματείο έχει έρθει σε συμφωνία με εταιρεία, η οποία θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ιδιοκτήτης της εταιρείας, είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος του Σωματείου, Πάνος Γιωργάκης και στη συνεδρία της ερχόμενης Τρίτης(27/08) θα επικυρωθεί η συμφωνία. Παρόλα αυτά, ο προγραμματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας.

Προπονητής θα είναι ο Ντιμίτρι Λέτσιεφ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από 7 χρόνια. Ο Βούλγαρος τεχνικός έχει την εμπειρία για να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην κορυφή. Ήδη, έπιασε δουλειά και προχωρεί στην στελέχωση της ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει συμφωνία με δύο ξένες παίκτριες, η μία εκ των οποίων έχει αγωνιστεί με επιτυχία για δύο χρόνια στην χώρα μας. Θα αποκτηθεί βέβαια ακόμα μία ξένη για να συμπληρώσει την τριάδα.

Ενίσχυση θα γίνει και από την Κυπριακή αγορά και ήδη η ομάδα μας έχει αποκτήσει την Έφη Πέτρου, ενώ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση διεθνής παίκτριας. Βασικά, υπάρχει συμφωνία, η οποία τις επόμενες μέρες θα επικυρωθεί με την υπογραφή σχετικών συμβολαίων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το τμήμα βρήκε τον δρόμο του και τα άτομα που ανάλαβαν τις τύχες της ομάδας είναι αποφασισμένα να την επαναφέρουν ξανά στην κορυφή.

Comments
To Top