ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με Χάμπο στο κέντρο είναι αλλιώς…

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά προς το τέλος της περσινής σεζόν, το προσπέρασε, το πάλεψε και επανήλθε δριμύτερος. Αποτελεί για την ομάδα μας σημαία και είναι ότι καλύτερο διαθέτει ο Απόλλωνας μας. Ο λόγος για τον Χάμπος που όταν αγωνίζεται στη φυσική του θέση δίνει άλλη δυναμική στο παιχνίδι μας.

Όπως και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια που έπαιξε έτσι και στον χθεσινό επαναληπτικό, ήταν συγκλονιστικός. Έκοβε επιθέσεις, μοίραζε παιχνίδι με μπαλιές δεξιά και αριστερά, έδειχνε «τσαμπουκά» στο παιχνίδι του και έδειξε ότι στη φυσική του θέση στο χώρο του κέντρου είναι παίκτης κλάσης. Βέβαια και όταν κληθεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός τα πάει και εκεί περίφημα. Οι εμπειρίες που αποκτά συνεχώς τον βοηθούν να βελτιώνεται και κυριώς να αποκτά αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του.

Στον χθεσινό αγώνα έγινε αλλαγή και έφυγε καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο της ομάδας μας. Ο κόσμος τις πλείστες φορές είναι ο καλύτερος κριτής και χθες του έδωσε και πάλι άριστα. Μόλις βρει εντελώς τα πατήματα του και τον ρυθμό του θα είναι ακόμη καλύτερος.

Comments
To Top