ΑΝΤΡΕΣ

ΘΡΥΛΙΚΗ προέλαση και συνεχίζουμε…

Με τεράστια ευκαιρία για τον αντίπαλο ξεκίνησε ο αγώνας, αφού οι Αυστριακοί μπήκαν στο παιχνίδι πιέζοντας ψηλά την άμυνα μας και μόλις στο 2΄κέρδισαν κόρνερ. Η εκτέλεση του βρήκε αφύλακτο παίκτη στην περιοχή μας που έπιασε το απευθείας σουτ αλλά ευτυχώς η μπάλα πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι.

Μετά τα πρώτα λεπτά πίεσης που δέχθηκε η ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές μας ισορρόπησαν τον αγώνα και προσπαθούσαν να βρουν τους τρόπους να απειλήσουν. Στο 18΄δυστυχώς για την ομάδα μας μετά από εκτέλεση φάουλ, ο αμυντικός του αντιπάλου που προωθήθηκε με γυριστή κεφαλιά πρόλαβε τον Μολ που έκανε άστοχη έξοδο και έκανε το 0-1. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την κατοχή, κυκλοφορούσαν τη μπάλα αλλά ο αντίπαλος ήταν αρκετά διαβασμένος με αποτέλεσμα να κλείνει σωστά τους χώρους και να μην δίνει την ευκαιρία στην ομάδα μας. Σε μια καλή ενέργεια από τους ποδοσφαιριστές μας στο 28΄, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή με τον Γιαννιώτα που έγινε αποδέκτης να πιάνει το σουτ που όμως δεν ήταν δυνατό για να απειλήσει.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Περέιρα έπιασε δυνατό σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε με γροθιές, ο Σαρδινέρο που έγινε αποδέκτης δεν κατάφερε με κεφαλιά να απειλήσει όπως θα ήθελε και έτσι χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Στο 32΄ο αντίπαλος έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του και να δυσκολέψει την προσπάθεια μας, αλλά ευτυχώς αντιδράσαμε σωστά και λανθασμένα οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα μας έδειχνε να δυσκολεύετε να βρει τον καλό της ρυθμό, παρά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, κάποιες λανθασμένες μακρινές μπαλιές αλλά και πάσες δεν έφερναν τη σωστή αντίδραση. Στο 45΄και μετά από ωραίο συνδυασμό ο Γκάκπε βρήκε τον Γιαννιώτα που μπήκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκακπέ που ευστόχησε κάνοντας το 1-1 για την ομάδα μας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Παρά την όχι και τόση καλή απόδοση η ομάδα μας βρήκε τη δύναμη να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και να μπει με την ευνοϊκή ισοπαλία στα αποδυτήρια.

Χωρίς αλλαγή μπήκε η ομάδα μας στην επανάληψη αλλά με πιο επιθετικό ρυθμό και στο 50΄χάθηκε η πρώτη ευκαιρία όταν από δεξιά ο Γιαννιώτας “σέρβιρε¨στην περιοχή αλλά ο αμυντικός πρόλαβε τον Γκάκπε. Στο 56΄η ομάδα μας ξεδιπλώθηκε ωραία, η μπάλα έφτασε στα αριστερά, εκεί που ο Αγκίρε μπήκε στην περιοχή έκανε το παράλληλο γύρισμα και η μπάλα αφού κτύπησε σε αντίπαλο κατέληξε στα δίκτυα!

Στο 65΄ο Μολ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε το απευθείας φάουλ του αντιπάλου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πίττας πέρασε στον αγώνα στη θέση του Περέιρα. Στο 67΄μετά από κόρνερ ο Πέδρο πάσαρε στον Γιαννιώτα που από πλάγια στην περιοχή πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς μπροστά από τους φίλους της ομάδας μας!!!

Μετά και το τρίτο γκολ της ομάδας μας οι Αυστριακοί προσπάθησαν να πιέσουν, λενα σουτ όμως που είχαν στο 75΄απέκρουσε ο Μολ. Στο 76΄ο Χάμπος έγινε αλλαγή καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο της ομάδας μας και στη θέση του μπήκε ο Ενσούε. Στο 77΄ωραία ενέργεια από τους ποδοσφαιριστές μας με τον Σαρδινέρο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή αλλά το πλασέ του να περνά έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 83΄τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να μπαίνει στον αγώνα και να βγαίνει ο Γκάκπε, που σκόραρε την ισοφάριση με πέναλτι. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικά με τους ποδοσφαιριστές μας να κρατούν με ευκολία το υπέρ μας αποτέλεσμα και να περιμένουν τη λήξη του αγώνα.

Τα λεπτά κυλούσαν με την ομάδα μας να κρατά το αποτέλεσμα με ευκολία και αφού ολοκληρώθηκαν και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων, πήρε τη νίκη και την πρόκριση με δύο νίκες κόντρα στην Αούστρια(2-1 εκτός και 3-1 εντός έδρας) και συνεχίζει την ευρωπαϊκή της προέλαση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Comments
To Top