ΑΝΤΡΕΣ

Μέσα ο Ζελάγια, έξω ο Περέιρα!

Μέρα επαναληπτικού σήμερα(15/8) για την ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να τελειώσουν ότι άρχισαν στη Βιέννη και να «καθαρίσουν» την πρόκριση κόντρα στην Αούστρια. Το αποτέλεσμα του πρώτου εκτός έδρας αγώνα δίνει ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα στην ομάδα μας, που πρέπει όμως να δείξει κάθε σοβαρότητα, αφού ο αντίπαλος θα τα παίξει όλα για όλα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με την τελευταλια προπόνηση στο ΓΣΠ και πλέον όλοι αναμένουν τον αγώνα. Ο προπονητής της ομάδας μας προσανατολίζεται σε μία αλλαγή στην εντεκάδα, αφού επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας από την τιμωρία. Ο Ζελάγια λοιπόν θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και ευελπιστούμε να σκοράρει και σήμερα.

Απόντες για τελευταίο αγώνα θα είναι οι Σακέττι και Παπουλής, όπως και ο τραυματίας Εμπιντά. Κάτω από τα δοκαρια θα βρίσκεται ο Μολ, με την τετράδα της άμυνας να μην αλλάζει. Γιούστε, Σάλαι οι κεντρικοί αμυντικοί με Πέδρο και Αγκίρε στα άκρα της άμυνας. Χάμπος και Μάρκοβιτς θα είναι στο χώρο του κέντρου και ποιο μπροστά τους και πίσω από τον Ζελάγια θα κινείται ο Γκάκπε.

Γιαννιώτας στα δεξιά και Σαρδινέρο στα αριστερά θα βρίσκονται στα άκρα της επιθετικής γραμμής, με τον Ζελάγια στην κορυφή. Μια αλλαγή λοιπόν στην εντεκάδα με τον Περέιρα να μένει εκτός από τον σημερινό αγώνα.

Comments
To Top