ΑΝΤΡΕΣ

“Η περίπτωση Καρέκα ανήκει στο παρελθόν, θα προχωρήσουμε στην απόκτηση επιθετικού”

Για τον αυριανό(15/8) επαναληπτικό κόντρα στην Αούστρια Βιέννης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αυριανό αγώνα: «Αντιμετωπίζουμε το αυριανό παιχνίδι σαν να αρχίζει από το μηδέν. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα που πήραμε στην Αυστρία. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχει τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο. Πάμε με κάθε σοβαρότητα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον Καρέκα: «Έχει κλείσει οριστικά αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται να μπούμε σε παζάρια. Ενώ είχε συμφωνήσει, είχαν αθετήσει κάποιους από τους όρους που είχαμε θέσει. Αυτή η περίπτωση ανήκει στο παρελθόν».

Για το κεφάλαιο του επιθετικού: «Θα προχωρήσουμε σε προσθήκη επιθετικού. Ο τεχνικός μας διευθυντής μαζί με τον προπονητή δουλεύουν πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Για τον Εμπίντα: «Ο Εμπίντα χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο. Δεν ξέρω αν θα προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ με το καλό αν προκριθούμε».

Αν περιμένει μεγάλη προσέλευση κόσμου στο αυριανό ματς: «Είναι μια μέρα την οποία όλος ο κόσμος βρίσκεται σε διακοπές. Ευελπιστούμε να έχουμε αρκετό κόσμο για να βοηθήσει και τους παίκτες και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Comments
To Top