ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν θέλουμε να δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο…»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό(15/8) επαναληπτικού της εκτός έδρας νίκης μας με 1-2, μίλησαν ο προπονητής μας και από πλευράς των ποδοσφαιριστών ο Ανδριάν Σαρδινέρο.

Διαβάστε τι ανέφεραν:

Σ. Αυγουστή: «Ο αυριανός αγώνας είναι αρκετά δύσκολος και γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Όπως και στην Αυστρία θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε την πρόκριση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν περισσότερο από το 100%. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι ευρωπαϊκός αγώνας και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι, θα αγωνιστεί πιο ελεύθερα και να προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι όπως τελείωσαν το προηγούμενο αγώνα, θα συνεχίσουν έτσι και αύριο και θα είναι καλύτεροι. «Δεν θέλουμε να δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο».

Α. Σαρντινέρο: «Όπως είπε και ο προπονητής, αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας».

Comments
To Top