ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκε η λύση για την Πετόσφαιρα, ώρα για βοήθεια και από τον «κυανόλευκο» μας κόσμο!

Τελικά όταν υπάρχει καλή θέληση μπορούν να βρεθούν λύσεις και αυτό έγινε και στην περίπτωση του τμήματος Πετόσφαιρας του Σωματείου. Ευχάριστα λοιπόν είναι τα νέα που προκύπτουν αναφορικά με τη Γυναικεία Πετοσφαιρική μας ομάδα, καθώς βρέθηκε η λύση και η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα.

Η προσπάθεια θα εντατικοποιηθεί τις επόμενες μέρες ώστε να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδας, παρά τις όποιες δυσκολίες. Η πιο μεγάλη είναι η στελέχωση του ρόστερ της νέας ομάδας αφού οι καλές Κύπριες παίκτριες έχουν ήδη υπογράψει σε άλλες ομάδες.

Μετά από ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας https://apollon365.news/index.php/2019/07/17/s-o-s-ekpempei-to-tmima-petosfairas-toy-so/, αλλά και της ιστοσελίδας 24sports.com.cy, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, τόσο από μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας, όσο και από άλλα πρόσωπα με αποτέλεσμα να βρεθεί λύση στο θέμα που προέκυψε. Κάποιες συναντήσεις που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Σωματείου δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα αλλά ούτε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει ο πρώην πρόεδρος Ηλίας Σπύρου αφού θα χρειαζόταν μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια από το Σωματείο.(το ποσό που θα μπορούσε να δώσει το Σωματείο ήταν 15.000 χιλιάδες ευρώ).

Η λύση τελικά δόθηκε από μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας, τα οποία πήραν προσωπικά το θέματα στηρίζοντας τη νέα προσπάθεια. Υπήρξε συμφωνία με εταιρεία που ιδιοκτήτης είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου και ο οποίος θα έχει το γενικό πρόσταγμα της όλης προσπάθειας με πλήρη στήριξη από το Σωματείο.

Για να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας μας και όχι μόνο, με αγορά εισιτηρίου διαρκείας όταν κυκλοφορήσουν αλλά και με την επιστροφή του στο κλειστό μας γήπεδο στους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται ανακοίνωση από το Σωματείο, που θα αναφέρετε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της Πετοσφαιρικής ομάδας.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο προγραμματισμός της ομάδας έχει ξεκινήσει και μάλιστα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο που είναι ο προπονητής, καθώς θα επιστρέψει στην ομάδα ο Ντιμίτρι Λέτσιεφ. Αξίζει να θυμίσουμε ότι με τον Βούλγαρο τεχνικό στον πάγκο, κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος το 2011. Ήδη ο νέος προπονητής έπιασε δουλειά με σκοπό την καλύτερη δυνατή στελέχωση της ομάδας.

Comments
To Top