ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το τμήμα της Πετόσφαιρας μένει ζωντανό, τα έργα για το νέο γήπεδο συνεχίζονται κανονικα»

Ο πρόεδρος του Σωματείου μας και αναπληρωτής πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Μαρίνος Ευσταθίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» για το θέμα που προέκυψε με την πετοσφαιρική ομάδα, αλλά και για το γήπεδο της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

Για το τμήμα πετόσφαιρας: «Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα πως το Σωματείο ήρθε σε συμφωνία με εταιρία που θα αναλάβει το τμήμα της πετόσφαιρας. Η συνεργασία με το Σωματείο είναι δεδομένη έτσι ώστε το τμήμα να κρατηθεί στη ζωή. Ο Πάνος Γιωργάκης πρόεδρος της εταιρίας που συμφωνήσαμε, είναι μέλος και του σωματείου και αυτό θα βοηθήσει στο να έχουμε ομαλή συνεργασία».

Για τις διεργασίες: «Άρχισαν από τον Ιανουάριο του 2019. Το σωματείο επενέβη για να σώσει λίγο την κατάσταση και τα καταφέραμε. Στην συνέχεια και παρά τις προσπάθειες μας δεν ήρθε κοντά ο κόσμος του Απόλλωνα, αλλά δεν καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία ούτε με τον πρώην πρόεδρο Ηλία Σπύρου που έδειξε ενδιαφέρον. Πλέον πρέπει όλοι να έρθουν κοντά στο Σωματείο και να βοηθήσουν το τμήμα της πετόσφαιρας. Οι πόρτες μας είναι ανοικτές όπως ήταν πάντα. Το τμήμα θα μείνει ζωντανό».

Για το αν επιστρέφει στην ομάδα ο Βούλγαρος τεχνικός, Ντιμίτρι Λέτσιεφ: Έχουμε μιλήσει μαζί του. Έχουμε προφορική συμφωνία και εκτός απροόπτου θα είναι ξανά ο προπονητής μας

Για την καλαθόσφαιρα: «Θα συνεχίσει ο Δημήτρης Μιχαήλ με την ομάδα του και τους συνεργάτες του.

Για τα υπόλοιπα τμήματα του Σωματείου: «Οι ακαδημίες τόσο των αντρών όσο και των γυναικών θα συνεχίσουν όπως ήταν. Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου έχουν αναβαθμιστεί με νέα γήπεδα και νέους προπονητές. Θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να κάνουμε αυτή την δουλειά αφού είδαμε πως καταφέραμε να βγάλουμε αρκετές ποδοσφαιριστές».

Για το νέο γήπεδο: «Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο θα συνεχίσει. Ίσως να έχουμε μια μικρή καθυστέρηση 2-3 μηνών. Έκαναν τα δημόσια έργα διακοπή συμβολαίου για 2-3 μήνες αλλά απ’ όσο ξέρω δεν σταμάτησαν ούτε μέρα να δουλεύουν. Τα προβλήματα που βγήκαν στη φόρα δεν είναι τόσο σημαντικά. Το έργο θα συνεχιστεί κανονικά και θα τελειώσει».

Για τον αγώνα της Πέμπτης: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στην Αυστρία. Πρέπει να υπάρξει σοβαρότητα για να πάρει την πρόκριση η ομάδα στην επόμενη φάση. Έχουμε μια δυνατή και καλή ομάδα. Το ευχάριστο είναι πως οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι ήδη μέσα στην ενδεκάδα. Φέτος θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Comments
To Top