ΑΝΤΡΕΣ

«Αν παρουσιαστούμε βελτιωμένοι έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον Απόλλωνα»

Ο προπονητής της Αούστριας Βιέννης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό(8/8) αγώνα κόντρα στην ομάδα μας ανέφερε.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν στην ομάδα, αλλά δεν μπορείτε μόνο να εστιάζεται στα αρνητικά. Πρέπει επίσης να επισημάνετε τα θετικά πράγματα. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα προσωπικά. Ένα παιχνίδι που η ομάδα έχει εργαστεί για ένα ολόκληρο χρόνο. Αν παρουσιαστούμε βελτιωμένοι έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον Απόλλωνα». Συνεχίζοντας και σχετικά με ερώτηση αν σκέφτηκε να παραιτηθεί μετά την ήττα από τη Λασκ και τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα ανέφερε, «οι μικρές αλλαγές φέρνουν περισσότερη επιτυχία από την πλήρη αλλαγή».

Από πλευρά ποδοσφαιριστών της Αυστριακής ομάδας ο αρχηγός Alexander Grünwald δήλωσε:

«Ίσως αυτό το παιχνίδι έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό και δεν σκεφτόμαστε τι θα συμβεί αν χάσουμε. Φυσικά, τα παιχνίδια στην Ευρώπη διαφέρουν από αυτά του πρωταθλήματος, αν και τα κίνητρα θα πρέπει να είναι τα ίδια. Είναι στο 50-50 οι πιθανότητες με τον Απόλλωνα».

Comments
To Top