ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η διοίκηση ας πράξει επιτέλους τα αυτονόητα για το Τσίρειο!

Ο Απόλλωνας μέχρι σήμερα συνολικά έχει αγωνιστεί σε 47 εντός έδρας αναμετρήσεις στα πλαίσια των Κυπέλλων Ευρώπης. Εξ’ αυτών τα 17 παιγνίδια τα έχει δώσει στη φυσική του έδρα στο Τσίρειο στάδιο, δηλαδή ποσοστό 36% (!), 24 παιγνίδια αγωνίστηκε στο ΓΣΠ, 3 παιγνίδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και 3 στο ΑΕΚ Αρένα!

Το πλέον όμως εκπληκτικό είναι ότι από το 1998 και τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Πανιώνιο έχουμε αγωνιστεί στο Τσίρειο μια και μοναδική φορά κόντρα στη Σιμπίρ το 2010 και για 27 συνεχόμενους αγώνες αγωνιζόμαστε στην «εξορία»!

Για να το κάναμε πιο λιανά εδώ και 21 ολόκληρα χρόνια, πλην μιας φοράς, οι οπαδοί της ομάδας μας «παίζουν» εκτός έδρας στην Ευρώπη με ότι συνεπάγεται αυτό για τους οπαδούς μας από πλευράς ταλαιπωρίας, κούρασης και κόστους πέραν του αγωνιστικού τομέα που είναι αυτονόητος!

Αφού η διοίκηση λέει επανειλημμένως ότι σέβεται τον κόσμο του Απόλλωνα ας το δείξει εμπράκτως έστω και από την επόμενη περίοδο να πράξει τα αυτονόητα για να αγωνιζόμαστε στο Τσίρειο και το λιγότερο τουλάχιστον ας μην μέμφεται τον ταλαιπωρημένο κόσμο του Απόλλωνα για τη μειωμένη προσέλευση στους ευρωπαϊκούς αγώνες γιατί αποτελεί πρόκληση και ο νοών νοείτο!

Κάντε το έστω και από του χρόνου, κάλιο αργά παρά ποτέ!

Comments
To Top