ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ας τελειώσει επιτέλους αυτή η «απειθαρχία»!

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει εσωτερικός κανονισμός για επιβολή προστίμου σε ποδοσφαιριστές μας που παίρνουν αδικαιολόγητες κίτρινες ή κόκκινες κάρτες, ούτε και είναι δουλειά μας!

Αυτό που όμως προέχει για το καλό της ομάδας είναι αυτή η «απειθαρχία» να κοπεί εδώ και τώρα και αν ευσταθεί ότι επιβάλλεται πρόστιμο κι όμως το φαινόμενο αυτό συνεχίζει, τότε ακόμη χειρότερα!

Δεν είναι σημερινό φαινόμενο ούτε περσινό και το είχαμε θίξει από την περίοδο 2016-17 όταν Σακέττι και Μαγκλίτσα έπαιρναν από 11 και 10 κίτρινες  αντίστοιχα στο θεσμό του πρωταθλήματος! Την περίοδο 2017-18 ο Σακέττι πήρε 12 και ο Ζελάγια 8 κίτρινες και την περσινή περίοδο ο Σακέττι και πάλι 12 κίτρινες, ο Ρομπέρζ 11 και 1 κόκκινη και ο Παπουλής 7 κίτρινες σε μόλις 17 παιγνίδια βασικός!

Στην Ευρώπη πιθανόν η αποβολή Σακέττι με Γκρασχοπερς να στοίχισε μια πρόκριση πριν μερικά χρόνια, η αποβολή του ιδίου παίκτη να μην στοίχισε με Αμπερντίν όπως και του Παπουλή με Σιάμροκ Ρόβερς αλλά δεν θα είμαστε πάντοτε το ίδιο τυχεροί και οι καθ´ ύλην αρμόδιοι ας βρουν επιτέλους τον τρόπο να σταματήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές από τέτοιες ανόητες και επιπόλαιες ενέργειες.

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής μας ο Ζελάγια στην Ευρώπη μέχρι τώρα άλλα δεν γίνεται ένας επιθετικός να συμπληρώνει απαγορευτικό αριθμό καρτών σε μόλις 4 αγώνες και να χάνει τον σημαντικό πρώτο αγώνα μας με Αούστρια Βιέννης.

Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας θα αποτελέσει σημαντικότατο γρανάζι στη μηχανή του Απόλλωνα αλλά θα πρέπει να του γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις να αποφεύγει αχρείαστες ενέργειες, γιατί αν ήταν λίγο πιο προσεχτικός ο διαιτητής στο 26’ θα του έδειχνε την άγουσα για τα αποδυτήρια και θα άφηνε την ομάδα μας πολύ νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα.

Όταν ένα συμβάν επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο γι’ αυτό ας βρουν τη λύση οι αρμόδιοι για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο των αδικαιολόγητων κίτρινων και κόκκινων καρτών αλλιώς θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Comments
To Top