ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Ζελάγια… μακράν ο κορυφαίος!

Ο άνθρωπος έχει αποδειχτεί λίρα εκατό για την ομάδα μας τελεία και παύλα. Ο λόγος για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή  της ομάδας μας Εμίλιο Ζελάγια ο οποίος στο προχθεσινό (1/8) ευρωπαϊκό αγώνα μας κόντρα στη Σιάμροκ Ρόβερς, πραγματοποίησε την καλύτερη και πιο μεστή εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας και ήταν απλά συγκλονιστικός.

Σημείωσε το πρώτο γκολ με εκπληκτική κεφαλιά και έδωσε την εξαιρετική ασίστ στην παράταση στο γκολ του Σαρδινέρο, που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας όμως δεν ήταν μόνο αυτά!

Πίεζε, έδινε αμέτρητες μάχες με τα αντίπαλα στόπερ, με τις περισσότερες κερδισμένες, ψυχωμένος κυνηγούσε κάθε χαμένη μπαλιά, ενώ στα τελευταία λεπτά με καθαρό μυαλό κέρδιζε φάουλ και έδινε σημαντικές ανάσες στην ομάδα μας.

Κατά την άποψη μας είναι μακράν ο πολυτιμότερος μέχρι στιγμής  στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς. Πέντε γκολ σε 381 αγωνιστικά λεπτά δηλαδή ένα γκολ ανά 76 λεπτά, ενώ κέρδισε 2 πέναλτι και έδωσε 2 ασίστ σε Παπουλή και Σαρδινέρο στους αγώνες μας κόντρα στην Σιάμροκ Ρόβερς!

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα επιθετικό που ούτε καν θεωρείται πρώτη επιλογή στην ομάδα σου;

Comments
To Top