ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Την Τιμή και η υπόληψη του Συνδέσμου μας κάνεις δεν μπορεί να την σπιλώνει»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί από τα «Δυτικά προάστια» που δίνουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση κόντρα στη Σιάμροκ, καυτηριάζοντας όμως τα όσα εσκεμμένα δημιούργησαν κάποιες ιστοσελίδες, με την παραπληροφόρηση και τα ψευδή δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αδέλφια Απολλωνίστες,

Συγχαρητήρια στην αγαπημένη μας ομάδα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα είχε πίστη, ψυχή, πάθος και κατάφερε αν και δύσκολα το αναμενόμενο. Περιμένουμε ακόμη καλύτερη και πιο παθιασμένη την ομάδα μας στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, ώστε να εκπληρωθεί ο πολυπόθητος στόχος, δηλαδή την είσοδο μας στους ομίλους για 3η διαδοχική χρονιά, και 5η στην ιστορία μας.

Το θέμα που μας απασχολεί περισσότερο τα τελευταία 24ωρα ως ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 είναι τα ψεύδη δημοσιεύματα αρκετών αθλητικών και ειδησεογραφικών ιστοσελίδων για την απόπειρα φόνου που έγινε στην περιοχή του Ύψωνα κοντά στο Οίκημα του Συνδέσμου μας το βράδυ της Τετάρτης 31/7/2019.

Με το άκουσμα της είδησης από τα παπαγαλάκια τους οι “Δημόσια Γράφοντες” για άλλη μια φορά έκαναν το θαύμα τους με την ιδεολογική γραμμή που χρησιμοποιούν βάζοντας την εμπειρική πραγματικότητα για να την διαστρεβλώσουν εξυπηρετώντας τους ένοχους προκρούστειους απριορισμούς τους.

Χωρίς να διασταυρωθεί η όποια πληροφορία τους αρχίσαν να δημοσιεύουν τα εν λόγω ψεύδη.

Δεν έχασαν ούτε λεπτό, αρπάζοντας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ενα ουδέτερο συμβάν για να συκοφαντήσουν εναντίον μας.

Μέχρι και ότι η απόπειρα δολοφονίας έγινε κατά του ιδιοκτήτη του Οικήματος μας έγραψαν οι άθλιοι. Προκάλεσαν αναστάτωση σε οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα του ανθρώπου χωρίς λόγο τα ρεμάλια της κοινωνίας.

ΕΊΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΕΣ,

Πολιτικάντηδες και Δημοσιογραφίσκοι.

Την Τιμή και η υπόληψη του Συνδέσμου μας κάνεις δεν μπορεί να την σπιλώνει.

Οι ψευδείς αναφορές σας μείωσαν ηθικά τον Σύνδεσμο μας. Όλοι γνωρίζουν την ιδεολογική γραμμή του ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 που πάντα είχε στις αρχές του τον Λαϊκό Πατριωτισμό, τους θεσμούς και τις αξίες της οικογένειας, την αγάπη προς το Έθνος και τη Μητέρα Ελλάδα, και την εναντίωση στα ναρκωτικά. Εμείς δεν έχουμε σχέσεις ούτε με τον υπόκοσμο, ούτε προσωπικές διάφορες με οποιοδήποτε, ούτε μιζαδόροι υπήρξαμε ποτέ, ούτε κομπιναδόροι με γραβάτες και κοστούμια. Εμείς είμαστε απλοί πολίτες και οπαδοί, όχι εγκληματίες.

Όλους μας ενώνει η αγάπη για το Έθνος την πατρίδα και την αγαπημένη μας ομάδα, τον Απόλλωνα Λεμεσού. Δεν μπορείτε εσείς οι υπαλληλίσκοι της 4ης εξουσίας να μας συκοφαντείτε με αυτόν τον φασιστικό τρόπο.

Δεν είχατε καν τα καρυδιά να μας απολογηθείτε.

Το μόνο που κάνατε μετά τη ζημιά που μας προκαλέσατε και τις ανακοινώσεις των Συνδέσμων μας, ήταν να αλλάξετε τους τίτλους των δημοσιευμάτων σας.

Σαν ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 απαιτούμε δημόσια συγγνώμη. Ζητούμε άμεση αποκατάσταση της αλήθειας. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει τόσο απλά. Δεν θα γράφετε ότι θέλετε και όπως το θέλετε, να το καταλάβετε και να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Καταντήσατε αηδία, στο τέλος θα σας μισήσουν τα παιδιά σας, θα σας βαρεθούν οι γυναίκες σας, θα πάνε με άλλους. Το ψέμα, η παραποίηση, και η προπαγάνδα, σας έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής. Γίνατε που γίνατε οι ρουφιάνοι του συστήματος, παίζετε που παίζετε το παιχνίδι των πολιτικάντηδων κοροϊδεύοντας τον κόσμο κρύβοντας του την αλήθεια, τουλάχιστον απολογηθείτε.

Έχουμε φωτογραφικό υλικό με τα δημοσιεύματα και τα ονόματα των συντακτών σας που ανάρτησαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Δεν ξέρουμε πως θα το πράξετε αλλά ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ δημόσια απολογία το συντομότερο αλλιώς δεν θα έχουμε καμία ευθύνη για ότι ακολουθήσει.

Υ.Γ Όλοι δίπλα στην ομάδα και τους Συνδέσμους

Υ.Γ 2 Είμαστε πολλά Δυνατοί όπως παλιά, δεν υπολογίζουμε κανένα πλέον

Υ.Γ4 Με πολεμάτε μα δεν λυγίζω ανταποδίδω στα πυρά και συνεχίζω

Υ.Γ 5 ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Comments
To Top