ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Δεν δεχόμαστε κλείσιμο για ΚΑΝΕΝΑ τμήμα γιατί θα πέσουν κεφάλια…»

Με έκτακτη(3/8) τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι μας οπαδοί, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, τοποθετούνται για το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με το τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας.

Αναλυτικά:

Υποστηρικτές της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ γινόμαστε μάρτυρες ακόμη μιας θλιβερής είδησης για το τεράστιο σωματείο της ομάδας μας καθώς ένα τμήμα με πάνω από 50 τίτλους το αφήνουν αβοήθητο κι αμέτοχο με μόνη επιλογή το κλείσιμο του!

Σηκώστε μανίκια και πιάστε δουλεία γιατί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν είναι απλά ποδόσφαιρο είναι ΙΔΕΑ και τέτοιου είδους έκτροπα δεν είναι ανήκουν στην ιστορία μας!

Σταματήστε να κάνετε τις “γλάστρες” εκεί στο Σωματείο γιατί το είπαμε κι άλλες φορές η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ στο μέγιστο και αναφερόμαστε για ΟΛΑ τα τμήματα ανεξαιρέτως!

Ήρθε η ώρα να καταλάβουν όλοι πώς όποιος προσπαθεί να ρίξει την ΙΔΕΑ μας στον πάτο θα μας βρει μαυροφορεμένους και ο μόνος τρόπος για να καταλάβει τα αισθήματα που νιώθουμε είναι όταν θα μας κοιτά στα μάτια αφού θα είναι τα μόνα που θα φαίνονται, καμιά φυλακή δεν μας φοβίζει !

Όλο αυτό που εσείς προκαλέσατε δεν είναι μίσος προς εσάς είναι απογοήτευση και αγανάκτηση γιατί φτάσαμε στο απροχώρητο!

Όσοι πλουτίζουν από τις αξίες που πολεμάμε τόσα χρόνια θα πληρώσει!

Δεν βγήκατε ποτέ στους δρόμους για να δείτε την χαρά που νιώθουμε όταν παίρνουμε τίτλο σε όποιο άθλημα και αν είναι.

Εσείς απλά κρατάτε χαρτονομίσματα και κάνετε καταθέσεις στους λογαριασμούς σας!

Μετά απ’ αυτό το γεγονός σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ δεν δεχόμαστε κλείσιμο για ΚΑΝΕΝΑ τμήμα γιατί θα πέσουν κεφάλια!

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ πλέον!

Ενημέρωση το πως προχωράμε εντός των ημερών!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Comments
To Top