ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσαν Σωφρόνης και Γιούστε…

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τους Ιρλανδούς της Σιάμροκ, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή και από πλευράς ποδοσφαιριστών μας ο Ισπάνος Έκτορ Γιούστε.

Αναλυτικά:

Σωφρόνης Αυγουστή:

«Ο αυριανός αγώνας είναι πολύ σημαντικός και το γνωρίζουμε όλοι. Ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Χρειάζεται συγκέντρωση σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα αλλά κι εμείς έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Όταν αντιμετωπίσαμε την Αμπερντίν, ο προπονητής ήταν στην εξέδρα. Επίσης στην εξέδρα είχε 7000 προπονητές οι οποίοι έσπρωξαν την ομάδα στην ανατροπή.

Γνωρίζω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος ωστόσο αύριο τους έχουμε ανάγκη».

Έκτορ Γιούστε:

«Έχουμε καλό προαίσθημα. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Αύριο όλα θα είναι διαφορετικά. Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα είμαστε καλύτεροι. Θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε.

Πιστεύω στην ομάδα και πως έχουμε τις δυνατότητες για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πρόκειται για δυνατό αντίπαλο που έχει πάθος».

Comments
To Top