ΑΝΤΡΕΣ

“Είναι Κύπρο ο Καρέκα, καλύτερα ο Ενσούε, δεν θα κρεμάσουμε τον Σακέττι…”

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τον Νίκολας Καρέκα: «Είναι στην Κύπρο και εφόσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα προχωρήσουμε σε συνεργασία πολυετούς διάρκειας. Για να αποκτηθεί αυτός ο ποδοσφαιριστής, έχουν καταλήξει σε αυτόν στο τεχνικό επιτελείο και γενικά το περιβάλλον της ομάδας που ασχολείται με τις μεταγραφές. Έπειτα θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση όσο αφορά τον άξονα. Θα το δούμε από εβδομάδας, τώρα σκεφτόμαστε το αυριανό παιχνίδι».

Για Σάμροκ Ρόβερς: «Εννοείτε πως προμηνύεται ένα δύσκολο βράδυ. Το πρώτο αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό όμως δεν είναι καταστροφικό. Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Όπως έχω πει από την Παρασκευή, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε».

Θα είναι καλύτερος ο Απόλλωνας; Δούλεψε στα «στημένα»; «Δεν είναι μόνο τα «στημένα», τους βγήκαν δυο φάσεις. Είναι δυνατά κορμιά, ψηλοί. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο παιχνίδι. Παρέσυρε και η έδρα τους. Δεν πιστεύουμε να έχουν το ίδιο ρυθμό εδώ. Και η θερμοκρασία σε κάποια στιγμή θα τους επηρεάσει. Αν είμαστε ο γνωστός Απόλλωνας στην Ευρώπη, θα τα καταφέρουμε».

Για τον Σελίμοβιτς: «Έκανε χθες κανονικά όμως θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει οποιοδήποτε ρίσκο για να αγωνιστεί. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και θεωρώ ότι δεν θα ρισκάρει κανείς μαζί του. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Θα δούμε και σήμερα πως θα είναι η κατάσταση στην τελευταία προπόνηση».

Για τον Σακέτι και τον αντικαταστάτη του: «Υπάρχει ο Χάμπος, ο Μάρκοβιτς, ο Μ’πιντά. Έτσι είναι η ζωή, θα τον στερηθούμε, δεν θα κρεμάσουμε τον ποδοσφαιριστή για μια αψυχολόγητη ενέργεια. Έχει τα δικά του χαρακτηριστικά όμως υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές».

Ο Νσούε σε ποια κατάσταση βρίσκεται; «Προπονείτε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Κάνει διπλές προπονήσεις. Οι πλείστοι νεοφερμένοι έχουν δέσει και το απολαμβάνουν στον Απόλλωνα. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Από την Παρασκευή θα είναι διαφορετικός ο Απόλλωνας. Πρώτα όμως είναι το παιχνίδι με την Σάμροκ. Σίγουρα είναι παιχνίδι μονής επιλογής, μονόδρομος, τελικός. Το γνωρίζαμε και για την Σάμροκ και για την Μπραν. Και στο πρώτο παιχνίδι ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός μέχρι το 60’. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε».

Πόσο κόσμο περιμένετε στο ΓΣΠ; «Ακόμη είναι σε χαμηλούς αριθμούς η διάθεση των εισιτηρίων. Θα πλησιάσουμε 2.500. Αν συνυπολογίσουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια είχαμε σε προκριματικό ή ομίλους 7-8 χιλιάδες, καταλαβαίνετε πόση είναι η διαφορά».

Comments
To Top