ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Οι πρώτοι που πάνε δανεικοί

Μέχρι στιγμής στο ρόστερ της ομάδας μας υπάρχει πληθώρα ποδοσφαιριστών και λογικά δεν θα παραμείνει έτσι αφού θα υπάρξει ξεκαθάρισμα. Στην τελευταία αποστολή της ομάδα μας στην Ιρλανδία είχαμε 23 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι πέντε έμειναν εκτός δεκαοκτάδας στον αγώνα με τη Σιάμροκ, ενώ στην Κύπρο παρέμειναν ο τραυματίας Σελίμοβιτς, ο ανέτοιμος Ενσούε, Βολοτίνεν, Παπαμιχαήλ, Βασιλειάδης, Μήτας και ο νεοαποκτηθείς Νικόλας Ματθαίου.

Αν σ΄αυτούς συνυπολογίσουμε και τον επιθετικό και ίσως κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου που θα αποκτηθεί, λογικό και φυσιολογικό είναι κάποιοι να φύγουν με δανεισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν τρεις νεαροί μας ποδοσφαιριστές πάνε στον Άρη δανεικοί και αυτοί είναι οι Παπαστυλιανού ο νεαρός τερματοφύλακας, ο Μήτας και ο νεοαποκτηθείς Ματθαίου. Από κει και πέρα υπάρχουν οι νεαροί Βασιλειάδης και Παπαμιχαήλ οι οποίοι το πιο πιθανόν είναι να πάνε κι αυτοί δανεικοί με τις ομάδες του Εθνικού Άχνας και της Ε.Ν.Π να ενδιαφέρονται.

Αν αυτοί οι πέντε παραχωρηθούν δανεικοί, τότε στο ρόστερ παραμένουν άλλοι 25 ποδοσφαιριστές που μαζί με ακόμα μία ή δύο προσθήκες πάμε στους 27, κάτι που συνεπάγεται ότι ίσως φύγουν με τη μορφή δανεισμού και άλλοι. Στους αγώνες πρωταθλήματος η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, ενώ στους ευρωπαϊκούς αγώνες από 18.

Comments
To Top