ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αντώνης Μήτας, ο νεαρός που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν είχε μια πολύ καλή πορεία με την ομάδα Νέων(U19) της ομάδας μας, κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο και το τεχνικό επιτελείο της πρώτης μας ομάδας του έδωσε τις ευκαιρίες του με προπονήσεις στο Κολόσσι. Μπορεί να αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου ως ανασταλτικός μέσος και κόφτης, ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπάκ.

Ο λόγος για τον Αντώνη Μήτα, τον νεαρό που βρέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας μας στην Αυστρία και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Αντώνης είχε φέτος την τιμητική του αφού ανάμεσα σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές εξήλθε πρώτος ποδοσφαιριστής στις αξιολογήσεις που διοργανώνει ο ΠΑ.Σ.Π. και βαθμολογεί η ανεξάρτητη αγγλική εταιρεία αξιολογήσεων P4S, κερδίζοντας μια υποτροφία από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ο Αντώνης γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2000 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς στο κλιμάκιο Λεμεσού μέχρι και τα 13 του. Ακολούθως για ένα χρόνο έπαιξε στην Ακαδημία του ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια με μεσολάβηση του τότε προπονητή της Ακαδημίας μας, του Μαρίνου Ερμογένους ήρθε στον Απόλλωνα, όπου πέρασε ηλικιακά από τις ομάδες U15, U16, U17 και U19.

Με την πρώτη ομάδα ξεκίνησε να προπονείται σχεδόν δύο μήνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, ενώ είχε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ που μπήκε ως αλλαγή. Στον τελευταίο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Αγωνίστηκε επίσης στον τελικό του Κυπέλλου με την ομάδα Νέων κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Comments
To Top