ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στη Σιάμροκ

Τρίτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μας κόντρα στη Σιάμροκ εκτός έδρας και η ομάδα μας φανέρωσε αδυναμίες που χρήζουν βέβαια βελτιώσεων. Προδοθήκαμε από τα στημένα των Ιρλανδών αν και το γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είναι η δύναμη τους.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζοέλ Μολ: Δέχτηκε δυο γκολ από στατικές φάσεις χωρίς όμως να φέρει ευθύνη. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στην κανονική ροή.

Ζοάο Πέδρο: Καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο. Ως συνήθως πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του και συνεργάστηκε πολύ καλά με το δεξί εξτρέμ.

Βίνσεντ Μπεσάτ: Δεν βοήθησε επιθετικά και περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Έκτορ Γιούστε: Είχε καλές τοποθετήσεις, έκλεισε χώρους στην άμυνα και κέρδισε αρκετές μάχες.

Αττίλα Σάλαι: Φάνηκε αγχωμένος στο παιχνίδι του και είχε κάποιες βεβιασμένες ενέργειες με τη μπάλα στα πόδια. Χρειάζεται κι άλλα παιχνίδια αφού η απειρία του είναι φανερή.

Εστεπάν Σακέττι: Τρίτη φορά που αποβάλλεται σε ευρωπαϊκό αγώνα με αψυχολόγητη ενέργεια. Η δικαιολογία αυτός είναι ο Σακέτι έχει ξεθωριάσει. Αν δεν μπορεί να κοντρολάρει τα νεύρα του, υπάρχει ο πάγκος και αν αυτό δεν διορθωθεί υπάρχει και η έξοδος. Αυτός πρέπει να είναι ο Απόλλωνας.

Σάσα Μάρκοβιτς: Άσχημο παιχνίδι από τον Σέρβο. Βεβιασμένες και λανθασμένες πάσες που δημιούργησαν κινδύνους. Καθόλου κράτημα της μπάλας που θα έδινε ηρεμία στο παιχνίδι.

Φώτης Παπουλής: Σκόραρε και μετά χάθηκε. Έγινε ο κανόνας αντί να είναι η εξαίρεση και η έκπληξη στους αντιπάλους το να αγωνίζεται στον άξονα. Αν η κύρια του θέση είναι αυτή στο ρόστερ, τότε μια ομάδα σαν τον Απόλλωνα χρειάζεται καλύτερο ποδοσφαιριστή σε αυτή την θέση.

Ιωάννης Πίττας: Ήταν καλός για όσο αγωνίστηκε. Πήρε προσπάθειες πάνω του αλλά δεν είχε βοήθειες.

Γιάννης Γιαννιώτας: Από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος. Συνεχώς ζητούσε μπάλα και δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Δεν του βγήκαν οι φάσεις αλλά ήταν εκεί. Διαμαρτυρήθηκε κι αυτός σε πολλές περιπτώσεις κάτι που πρέπει να αλλάξει.

Εμίλιο Ζελάγια: Δεν τροφοδοτήθηκε και έμεινε στα ρηχά. Εκτός αυτού ήταν συνεχώς εκτός περιοχής, κάτι που δημιουργούσε κενό στο κουτί.

Σέρκε Γκακπέ: Τον βαφτίσαμε επιθετικό και ψευτοδεκάρι ή εννιάρι. Η θέση του είναι στα πλάγια και είναι φανερό. Δεν βοήθησε εκεί που αγωνίστηκε.

Ντιέγκο Αγκίρε: Μπήκε και είχε κάποιες ατομικές ενέργειες αλλά μέχρι εκεί.

Φακούντο Περέιρα: Δεν πρόλαβε να μπει και βρέθηκε να αγωνίζεται πιο πίσω. Πάει καιρός να κάνει καλό παιχνίδι και πρέπει επειγόντως να βρει τα πατήματα του γιατί η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει αιώνια τον καλό Φακούντο.

Προπονητής: Ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1. Ενώ προηγηθήκαμε στο σκορ, δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό κυρίως λόγω της μεσαίας γραμμής. Αδικαιολόγητα λάθη, εκνευρισμός χωρίς λόγο και καθόλου κράτημα μπάλας διαμόρφωσαν την όλη κατάσταση. Δεν βοήθησαν οι αλλαγές αφού δεν άλλαξε κάτι στην φιλοσοφία αντιμετώπισης του αγώνα και ήρθε φυσιολογικά η ήττα.

Comments
To Top