ΑΝΤΡΕΣ

Να κάνει την ανατροπή στον επαναληπτικό…

Με ευκαιρία για την ομάδα μας μόλις στο 1ο λεπτό, ξεκίνησε ο αγώνας όταν μετά από πλαγιοκόπηση του Γιαννιώτα, η άμυνα του αντιπάλου έδιωξε σε κόρνερ αλλά η εκτέλεση του έφερε ένα χλιαρό γυριστό του Πίττα στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 5΄φοβερό σουτ στη κίνηση έξω από την περιοχή από τον Παπουλή και η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα βάζοντας την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 0-1! Στο 13΄σε μια έξυπνη μπαλιά από τον αντίπαλο ο Γιούστε δέχθηκε την κίτρινη κάρτα αφού σταμάτησε αντικανονικά τον επιθετικό του αντιπάλου.

Στο 14΄δυστυχώς ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από κόρνερ ο αντίπαλος σκόραρε με κεφαλιά. Τα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος πίεζε και είχε κερδίσει αρκετά στημένα φέρνοντας τη μπάλα στην περιοχή μας. Στο 19΄μετά από κόρνερ για την ομάδα μας η μπάλα αφού αποκρούστηκε έφτασε στον Πέδρο που έπιασε φοβερό σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ με τα ακροδάκτυλα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η εκτέλεση του κόρνερ έφερε ένα σουτ του Γιαννιώτα που απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας της αντιπάλου. Στο 25΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέδρο κόντραρε στο τείχος και στην επαναφορά του σουτ του Πέδρο αφού κόντραρε μπήκε στα δίκτυα, αλλά ο Παπουλής ήταν οφσάιντ. Κίτρινη κάρτα στον Ζελάγια για διαμαρτυρία στο 29΄δυστυχώς από τον διαιτητή. Φοβερή φάση για την ομάδα μας στο 45΄με την επιμονή του Γιαννιώτα να φέρνει δύο κόρνερ και τον Παπουλή να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά, να σκοράρει και να δίνει αδικαιολόγητα χώρο στον αντίπαλο που ισοφάρισε, για να πάρει στη συνέχεια και πάλι τον έλεγχο μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου!

Χωρίς αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας το 2ο ημίχρονο με ένα απευθείας φάουλ όμως από τον αντίπαλο στο 46΄ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρκοβιτς σε φάουλ που κέρδισε με ατομική ενέργεια ο Πίττας πέρασε πλάγια έξω από τα δοκάρια στο 51΄.

Στο 58΄δυστυχώς μετά από εκτέλεση φάουλ και πάλι από δεξιά ο αντίπαλος έκανε το 2-1! Τα στημένα δυστυχώς που είναι η δύναμη του αντιπάλου μας έκαναν τη ζημιά δύο φορές. Στο 61΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γκάκπε να μπαίνει στη θέση του Πίττα.

Στο 71΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Παπουλή να βγαίνει εκτός και τη θέση του να παίρνει ο Αγκίρε. Ο προπονητής μας προσπαθούσε να βρει λύσεις από τον πάγκο αφού μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε είχαμε χάσει τον έλεγχο. Τρομερή ευκαιρία για τον αντίπαλο αλλά ο Μολ ευτυχώς καθυστέρησε τον αντίπαλο στο 79΄που αστόχησε στο πλασέ αφού πήγε πολύ πλάγια.

Ωραία προσπάθεια στο 80΄από τον Γιαννιώτα που πήρε τη μπάλα σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 81΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να δίνει τη θέση του στον Περέιρα. Στο 84΄η ομάδα μας δέχθηκε κόκκινη κάρτα με τον Σακέττι δυστυχώς να αποχωρεί από το γήπεδο μετά από ένα σκληρό φάουλ. Πλέον τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα με την ομάδα μας να καλείται πλέον να κρατήσει το σκορ για να έχει τις πιθανότητες της στον επαναληπτικό.

Στο 87΄διπλό σουτ του Μάρκοβιτς πρώτα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και μετά την κόντρα πέρασε έξω. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν παρόλο που αγωνιζόμασταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Μια τελευταία ευκαιρία για την ομάδα στις καθυστερήσεις με το φάουλ του Αγκίρε να φέρνει ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Μετά και τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να χάνει με 2-1 και όλα πλέον να παίζονται στον επαναληπτικό του ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη(1/8) εκεί όπου καλούμαστε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.

Comments
To Top