ΑΝΤΡΕΣ

Με σίγουρους αλλά και αλλαγές η εντεκάδα

Πανέτοιμη δηλώνει η ομάδα μας για τον αποψινό πρώτο αγώνα εκτός έδρας για τον 2ο προκριματικό γύρο κόντρα στη Σιάμροκ. Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε χθες(24/7) με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα και όλοι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.

Ασφαλείς προβλέψει δεν μπορούν να γίνουν όσον αφορά την εντεκάδα, υπάρχουν όμως αυτοί που θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα και αυτοί που θα διεκδικήσουν θέση. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μολ, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιούστε και Σαλάι. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Πέδρο, ενώ αριστερά ίσες πιθανότητες έχουν οι Βασιλείου και Μπεσάτ.

Σακέττι και Μάρκοβιτς θα ελέγχουν τον χώρο του κέντρου και αναλόγως πως το σκέφτεται ο προπονητής μας τη θέση μπροστά τους διεκδικούν αρκετοί. Περέιρα, Παπουλής αλλά και ο νεαρός Εμπιπά, όπως και ο Χάμπος έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Τα άκρα της επίθεσης περιμένουν ποιους θα επιλέξει ο Σωφρόνης, με τους Γιαννιώτα και Αγκίρε που είναι γρήγοροι να έχουν αυξημένες πιθανότητες, ενώ στην κορυφή θα είναι ο πρώτος μας σκόρερ στην Ευρώπη ο Εμίλιο Ζελάγια.

Comments
To Top