ΑΝΤΡΕΣ

«Κανένα θέμα με Πιερο, έτοιμος στον 3ο προκριματικό ο Ενσούε, εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με Σιάμροκ»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95 σήμερα(22/7) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα που φημολογείται τις τελευταίες μέρες για τον Πιέρο Σωτηρίου, τον προσεχή μας αντίπαλο τη Σιάμροκ, τα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και για τον προγραμματισμό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη Σιάμροκ Ρόβερς: «Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο εμπόδιο. Την έχουμε παρακολουθήσει πολλάκις. Είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωτάθλημα τους, έχουν πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Προμηνύεται ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης. Θα πρέπει να πάμε αρκετά προετοιμασμένοι εκεί με μοναδικό στόχο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Σελίμοβιτς σίγουρα είναι εκτός, ίσως προλάβει τον επαναληπτικό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέχρι και την τελευταία προπόνηση επί κυπριακού εδάφους. Είναι σαφώς πιο έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι καθόλου εύκολη λεία η Σάμπροκ Ρόβερς για τον Απόλλωνα».

Για το ταξίδι στην Ιρλανδία: «Το απόγευμα θα διευθετηθεί το ζήτημα. Δεν βρίσκουμε αεροπλάνα για απευθείας πτήσεις για την ώρα».

Για τον Ενσούε: «Θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον 3ο προκριματικό».

Για τις προσπάθειες απόκτησης επιθετικού: «Αυτή την ώρα οι 2-3 επιθετικοί τους οποίους κυνηγά η ομάδα δεν είναι γνωστοί στο ευρύτερο κοινό. Δεν θέλουμε ούτε εμπορικότητα ούτε μάρκετινγκ».

Για τις φήμες για Σωτηρίου: «Κανένα από αυτά τα ονόματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Πιέρος δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχω μία Α σχέση, ψάχνει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού. Δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στην Κύπρο αυτή τη στιγμή. Για την ώρα όμως είναι στην Κοπεγχάγη»

Comments
To Top