ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Σωφρόνης…

O προπονητής της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Κάουνο Ζαλγκίρις στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Βλέπουμε τη συνέχεια για τον επόμενο αντίπαλο και θα έχουμε δύσκολο έργο, και θέλουμε περισσότερη προσπάθεια για να προχωρήσουμε. Η ομάδα έδειξε ότι έχει βάθος και ποιότητα και έχουμε παίκτες που θα μας δώσουν λύσεις. Σέβομαι τους παίκτες μου και μην ξαφνιαστείτε να δείτε μέχρι και οκτώ νέους παίκτες στην εντεκάδα. Θα προσπαθήσω να έχουμε μια δυνατή ομάδα και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Επίσης σήμερα καταφέραμε να έχουμε τον κορυφαίο σκόρερ και να του δώσω συγχαρητήρια γιατί έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε, είναι δύσκολο να παίζουμε με λίγο κόσμο και πρέπει να βρεθεί μια λύση για το θέμα της κάρτας.

Τα τελευταία χρόνια που είμαι εδώ, δεν είχα ποτέ κάτι με κανέναν παίκτη. Ο ένας πρέπει να σέβεται τον άλλον. Στα αποδυτήρια υπάρχει μία γραμμή. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι νέοι πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν στην λειτουργία της ομάδας. Φέτος κρίθηκα πολύ τον Γενάρη και δίκαια. Πίστεψα σε κάποιους παίκτες ότι θα δώσουν λύσεις. Δεν έδωσαν και τώρα δεν υπάρχουν στην ομάδα. Ήρθαν άλλοι παίκτες για να μας ανεβάσουν επίπεδο».

Comments
To Top