ΑΝΤΡΕΣ

Με σταρ τον Ζελάγια που έγραψε ιστορία!!!

Δεύτερη νίκη με 4-0 κόντρα στη Ζαλγκίρις για την ομάδα μας που σφράγισε την πρόκριση, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο με μεγάλο σταρ τον Εμίλιο Ζελάγια που πέτυχε τρία γκολ και έγραψε ιστορία καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Με την ομάδα μας να ανακτά την κατοχή της μπάλας από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές μας πήραν τον έλεγχο. Η πρώτη απειλή για τους Λιθουανούς ήρθε με ένα σουτ του Μάρκοβιτς στο 2΄ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 5΄ μετά από ωραίο συνδυασμό από δεξιά ο Πέδρο έδωσε ασίστ στον Ζελάγια που δεν λάθεψε κάνοντας το 1-0!

Στο 11΄ ωραία πάσα του Ζελάγια στον Περέιρα που έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 14΄μετά από λάθος στην άμυνα ο Μολ έκανε την πρώτη του απόκρουση. Στο 24΄φοβερή κεφαλιά του Πίττα μετά από σέντρα του Πέδρο ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε εκπληκτική απόκρουση και έδιωξε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και μέσα σε ένα εφτάλεπτο έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες οι δύο με σουτ των Πέδρο(31΄) και Αγκίρε(34΄), ενώ ο Ισπανός μετά από ωραία σέντρα του Πέδρο έπιασε την κεφαλιά που έφυγε μόλις έξω και πάλι. Στο 39΄ δεύτερη σωτήρια επέμβαση του Μολ μετά από σουτ του επιθετικού των Λιθουανών. Στο 43΄η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζελάγια, με τον ίδιο να το εκτελεί και να κάνει το 2-0.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν σκοράρει δύο φορές, να χάνουν αρκετές ευκαιρίες  και γενικά να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη φάση για τους Λιθουανούς που στην κυριολεξία κατάφεραν να μην σκοράρουν στο 47΄, μετά από λάθος γύρισμα στον Μολ. Στο 56΄διπλή αλλαγή για την ομάδα μας με τους Γιαννιώτα που κάνει ντεμπούτο και τον Γκάκπε να μπαίνουν στις θέσεις των Πίττα και Αγκίρε.

Με το που μπήκε στον αγώνα ο Γιαννιώτας κέρδισε το δεύτερο πέναλτι για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να εκτελεί και να σημειώνει χατ τρικ κάνοντας το 3-0! Στο 67΄φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μάρκοβιτς απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια ο Γιαννιώτας βρέθηκε σε θέση για σουτ όμως και πάλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 70΄τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Χάμπο να αντικαθιστά τον Μάρκοβιτς μέσα σε ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο της ομάδας μας. Οι αντίπαλοι έκαναν κάποιες φάσεις που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ωραίος συνδυασμός Ζελάγια με Γιαννιώτα με τον τελευταίο να πασάρει στον Γκακπέ που έπιασε το σουτ, που ήταν πολύ άστοχο.

Στο 83΄μετά από ωραία ενέργεια του Γιαννιώτα η μπάλα γύρισε στην περιοχή και μετά από κόντρα ο Σάλαι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την “κυανόλευκη” φανέλα και να κάνει το 4-0! Ο αγώνας πλέον είχε λάβει τέλος και μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να επικρατεί με 4-0 και με δύο νίκες να αναμένει τον επόμενο αντίπαλο της στον Β΄προκριματικό γύρο!

Comments
To Top