ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Να επανέλθει άμεσα στις ψηλές πτήσεις!

Εφτά χρόνια με τη φανέλα του Απόλλωνα ο Φώτης Παπουλής έχει σημαντικότατη συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας μας, τόσο στην εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη!

Με 258 συνολικές συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φορώντας τη θρυλική «κυανόλευκη» φανέλα. Με 95 συνολικά γκολ, κερδίζοντας 3 κύπελλα, 2 σούπερ καπ και παίζοντας ουσιαστικό ρόλο και στις τέσσερις συμμετοχές της ομάδας μας στο Europa League, αποτελεί αναμφίβολα ένα ζωντανό θρύλο του Απόλλωνα.

Η ποδοσφαιρική χρονιά που έχει λήξει ωστόσο ήταν η χειρότερη για τον Ελλαδίτη άσο της ομάδας μας τόσο από στατιστικής πλευράς όσο και από  πλευράς απόδοσης.

Αγωνίστηκε σε μόνο 17 αγώνες βασικός στο θεσμό του πρωταθλήματος, τους λιγότερους από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Σημείωσε μόνο 6 γκολ μακράν ο χειρότερος του απολογισμός, 2 εξ αυτών με πέναλτι, και με τα περισσότερα γκολ του να μην είναι καθοριστικά ενώ το highlight της χρονιάς του ήταν το ευρωπαϊκό χατ-τρικ κόντρα στη Ζελέσνιτσαρ.

Ασφαλώς η τελευταία χρονιά του Φώτη δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτική της ποιότητας και του εκτοπίσματος του ως ποδοσφαιριστής και παρά το γεγονός ότι βαδίζει σχεδόν στα 35  του χρόνια, εντούτοις άπαντες αναμένουμε, με τη σωστή διαχείριση από τον προπονητή, να επανέλθει σε ψηλές πτήσεις. Με ένα Παπουλή στα δικά του στάνταρ απόδοσης, οι πιθανότητες για να εκπληρωθούν οι ψηλοί στόχοι της ομάδας μας αυξάνονται κατακόρυφα!

Comments
To Top