ΑΝΤΡΕΣ

«Αντισταθείτε για άλλη μια φορά σε αυτό τον αδυσώπητο νόμο που μας επέβαλαν τόσο φασιστικά…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί στα «Δυτικά προάστια» με την οποία καλούν τον κόσμο να μην παρευρεθεί στο ΓΣΠ ενόψει του επαναληπτικού με τη Ζαλγκίρις την Πέμπτη(18/7), τιμωρώντας αυτούς που συνεχίζουν τον αδυσώπητο νόμο της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά:

Πιστοί οπαδοί του ΘΡΎΛΟΥ,

Επαναληπτικό αγώνα δίνει η ομάδα μας, την Πέμπτη 18/7/2019 στις 20:00 το βράδυ, για τον ά προκριματικό γύρο της διοργάνωσης του Europa league.

Προσκαλούμε τον κόσμο της ομάδας, για άλλη μια φορά να έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα, στο οίκημα των Δυτικών Προαστίων όπου θα στηθεί μεγάλο φαγοπότι, και θα ακολουθήσει παράσταση στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ 1.

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 καλεί τους φιλάθλους μας, να μην δώσουν το παρών τους στο Γ.Σ.Π, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και να αντισταθεί για άλλη μια φορά σε αυτόν τον αδυσώπητο νόμο που μας επέβαλαν τόσο φασιστικά οι ανίδεοι με το ποδόσφαιρο πολιτικάντηδες.

Υ.Γ Επί τη ευκαιρία της δεύτερης εισβολής οργανώνουμε όπως κάθε χρόνο αντικατοχική πορεία το Σάββατο 20 Ιουλίου ώρα 18:00 το απόγευμα, ξεκινώντας από τον Κεντρικό Σύνδεσμο.

Υ.Γ 2 Οι εγγραφές για τα νέα μέλη συνεχίζονται

Υ.Γ 4 Οι νέες φανέλες του Συνδέσμου μας έφθασαν και είναι διαθέσιμες για αγορά, περάστε από το οίκημα μας να τις προμηθευτείτε.

 

ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1

 

 

 

 

 

Comments
To Top