ΑΝΤΡΕΣ

Ντεμπούτο ιδανικό και ωραίο!

Με ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας, όταν μετά από απευθείας κτύπημα φάουλ του Μάρκοβιτς και κόντρες μέσα από στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Σαρδινέρο που σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 14΄ ο Πίττας με ένα εκπληκτικό γκολ διαγώνια έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας. Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και να κάνει το παιχνίδι της, πετυχαίνοντας μάλιστα και το γκολ. Το ημίχρονο μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε στο 0-1 για την ομάδα μας, αφού μετά και το γκολ που πέτυχε η ομάδα ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο με τον Σαλάι να μπαίνει στη θέση του Σελιμόβιτς που είχε ένα άσχημο πέσιμο και αντικαταστάθηκε προληπτικά. Όπως τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε το δεύτερο η ομάδα μας με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν την κατοχή και να προσπαθούν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Στο 61΄ωραία αντεπίθεση για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να τροφοδοτεί τον Πίττα που δεν έκανε όμως όπως θα ήθελε το κοντρόλ με αποτέλεσμα να χάσει τη μπάλα και την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Στο 64΄δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γκακπέ να κάνει ντεμπούτο παίρνοντας τη θέση του Παπουλή. Στον 69΄ο Ζελάγια από αριστερά βρήκε τον Γκάκπε που έπιασε ωραίο πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 71΄νέα ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 79΄τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με καινούριο ντεμπούτο του Αγκίρε αυτή τη φορά ο οποίος πήρε τη θέση του Σαρδινέρο. Στον 89΄η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζελάγια με τον ίδιο να εκτελεί και να κάνει το 0-2, ένα σκορ που ευκολύνει κατά πολύ την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα μας στον Β΄προκριματικό. Μετά και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το 0-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Comments
To Top