ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Μου μιλά η γυναίκα μου κι εγώ σκέφτομαι τον Γκακπέ»!

Δήλωση που λέει πολλά από τον 44χρονο Κροάτη προπονητή Ιβάν Γιούριτς, που ήταν προπονητής του νεοφερμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σερζ Γκάκπε στη Τζένοα το 2016.

Διαβάστε το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα omada-reporter.com.cy:

Τέτοια δημόσια ομολογία θα μπορούσε, υπό περιστάσεις, να οδηγήσει ακόμη και στην κατάθεση αίτησης για διαζύγιο. Ευτυχώς για τον Ιβάν Γιούριτς η σύζυγός του δεν σκέπτεται όπως αυτός… Ο 44χρονος Κροάτης, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2010, ασχολείται έκτοτε με την προπονητική και δεν διστάζει να παραδεχτεί πόσο παθιασμένος είναι με τους πάγκους.

«Το να προπονώ μου αρέσει περισσότερο από το να παίζω. Είναι πιο μεγάλη πρόκληση, έχεις περισσότερη ευθύνη και δουλειά, αλλά αισθάνομαι καλύτερα. Μου αρέσει ακόμη κι αν δεν ζεις ποιοτικά: ως ποδοσφαιριστής ουδέποτε μου συνέβη στο βραδινό ύπνο, αλλά τώρα μου συμβαίνει να σηκώνομαι στις τέσσερις το χάραμα και να σκέφτομαι για το πώς θα παίξει η ομάδα και μετά δεν ξανακλείνουν τα μάτια», είχε αποκαλύψει το φθινόπωρο του 2016 ο Γιούριτς, ο οποίος εκείνο το διάστημα είχε στην Τζένοα τον Σερζ Γκακπέ.

Ο νεοφερμένος άσος του Απόλλωνα προφανώς είχε κάνει… κατάληψη στο μυαλό του προπονητή του, κατά παραδοχή του τελευταίου. «Στην προσωπική σου ζωή έχεις μια νοητική απουσία. Μου μιλά η γυναίκα μου και εγώ σκέφτομαι τον Γκακπέ…», είχε παραδεχτεί στο Secolo XIX ο Κροάτης τεχνικός αφήνοντας άφωνη την ιταλική ποδοσφαιρική κοινότητα.

 

 

Comments
To Top