ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Εντεκάδα με παλιούς αλλά και κάποιους νέους!

Επίσημο ξεκίνημα σήμερα(11/7) για την ομάδα μας που θέλει να μπει με το δεξί στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Αν και ο αντίπαλος είναι σε προχωρημένο στάδιο με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη, εντούτοις οι ποδοσφαιριστές μας θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ευκολύνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς.

Το τεχνικό μας επιτελείο έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στηριχθεί περισσότερο σε παλιούς γνώριμους εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Εικάζουμε λοιπόν ότι μια πιθανή εντεκάδα θα έχει τον Μολ κάτω από τα δοκάρια και τον νεοφερμένο Μπεσάτ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Πέδρο με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιούστε με τον Σελίμοβιτς. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Σακέττι και Μάρκοβιτς με τον Παπουλή να αγωνίζεται το πιο πιθανόν ως επιτελικός μέσος. Στα άκρα της επιθετικής γραμμής τις περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Πίττας στα δεξιά και Σαρδινέρο στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ζελάγια.

Κάθε αρχή λοιπόν είναι και δύσκολη αλλά είναι και στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας να την ευκολύνουν. Αν εξαιρέσουμε ότι ο αντίπαλος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πόδια, τίποτα άλλο δεν μπορεί να μας φοβίζει και αν έχουμε καθαρό μυαλό ίσως πάρουμε και μια καθαρή νίκη!

Comments
To Top