ΑΝΤΡΕΣ

Αποχωρεί ο Περικλής

Σύμφωνα με χθεσινό(9/7) δημοσίευμα της ιστοσελίδας gentikoule.gr ο Περικλής Παπαπαναγή αφήνει την ομάδα μας για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

Ο Έλληνας προπονητής και με μεγάλη και πολυετή καριέρα στην Κύπρο του αφήνει τον Ευρωπαίο Απόλλωνα Λεμεσού για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule που προέρχονται από την Κύπρο, ο Περικλής Παπαπαναγής, μέχρι πρότινος, άμεσος συνεργάτης του τεχνικού του Απόλωνα Σωφρονή Αυγουστή, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Ο 52χρονος προπονητής είναι το δεξί χέρι του τεχνικού των Κυπρίων και πρόκειται, όπως μπορεί να βρει κάποιος στο ίντερνετ, για έναν εκ των κορυφαίων αναλυτών αντιπάλων ομάδων.

Ο Παπαπαναγής βρίσκεται στην Λιθουανία με την αποστολή του Απόλλωνα που την Πέμπτη αντιμετωπίζει την τοπική Ζαλγκίρις και στην συνέχεια αναμένεται να αποχωρήσει από τον κυπριακό σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Έτσι όλα δείχνουν πως ο 52χρονος τεχνικός αναμένεται να είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ που πλέον αποτελεί το τελευταίο κομμάτι για τη νέα χρονιά.

 

Comments
To Top