ΑΝΤΡΕΣ

Παρουσιάστηκε ο νέος χορηγός!

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε στο προπονητικό Κέντρο Columbia, με αφορμή την παρουσίαση νέου χορηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, η ομάδα μας. Το παρόν τους έδωσαν ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, το μέλος του Δ.Σ Δάκης Μαυρουδής, η marketing manager της εταιρείας Londou Group Of Companies Κρίστια Λόντου και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Χάμπος Κυριάκου.

Νέος χορηγός το κατάστημα ρούχων «11 Degrees» από την Αγγλία, με χορηγός την  εταιρεία LONDOU BROS. Η συνεργασία θα είναι για ένα χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χάμπος Κυριάκου καλωσόρισε τον νέο χορηγό λέγοντας, «θέλουμε να καλωσορίσουμε την εταιρεία LONDOU. Ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας θα είναι άψογη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας ανέφερε,  «η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Σήμερα είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας του Απόλλωνα με την εταιρεία Londou Bros, την οποία καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας. Οι μεγάλες εταιρείας επιζητούν την συνεργασία με μεγάλες ομάδες, όπως ο Απόλλωνας. Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να είναι ωφέλιμη. Καλωσορίζουμε όλα τα μέλη της εταιρείας και την υπεύθυνη μάρκετινγκ Κρίστια Λόντου, το μέλος του Δ.Σ, Δάκη Μαυρουδή και τον ποδοσφαιριστή μας Χάμπο Κυριάκου που είναι στο πάνελ».

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Londou Bros η οποία και θα αποτελέσει ένα εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Η εταιρεία θα αποτελεί τον «Επίσημο Προμηθευτή Πολιτικής Ένδυσης» μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Το λογότυπο της μάρκας 11 Degrees θα βρίσκεται στο παντελονάκι (πίσω μέρος στη δεξιά πλευρά) της επίσημης εμφάνισης μέχρι το Μάιο του 2020.

Το πρωί της Δευτέρας (8/7) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι η παρουσίαση της συνεργασίας μας με την νέας χορηγό εταιρεία.

Comments
To Top