ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Κυανόλευκη» εβδομάδα!

Μετά την πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας χθες(7/7) στο Ακρωτήρι, μπαίνουμε πλέον σε ευρωπαϊκή εβδομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μας θα προπονηθούν σήμερα και αύριο Τρίτη, με τον Σωφρόνη να καταστρώνει τα πλάνα του και θα αναχωρήσουν για Λιθουανία για τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Ζαλγκίρις την Πέμπτη(11/7) στις 20:00.

Εκτός από το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι το μυαλό είναι επίσης και στη μεταγραφική ενίσχυση με το θέμα του επιθετικού αλλά και του επιτελικού μέσου να είναι στα υπόψιν. Μετά το χθεσινό δημοσίευμα που έφερε στο φως το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον νεαρό επιθετικό της Έβερτον, Αντεντογίν, πληροφορίες θέλουν τον Μαγκλίτσα να επιστρέφει μετά το θέμα που προέκυψε με την ομάδα του.

Ο Κροάτης επιθετικός δήλωσε σε φίλους του Απολλωνίστες ότι αν επιστρέψει, έρχεται μόνο για Απόλλωνα, με τις πιθανότητες για το συγκεκριμένο σενάριο να είναι μοιρασμένες. Λόγος επίσης γίνεται και για ενίσχυση στο χώρο του κέντρου και ενδιαφέρον για Λορένζο Εμπεσίλιο, τον Ολλανδό πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

Η σημερινή(8/7) ίσως είναι καθοριστική, αφού το πιο πιθανόν είναι να προκύψει και η επίσημη ενημέρωση για την απόκτηση Ενσούε!

Comments
To Top