ΑΝΤΡΕΣ

«Φιλοδοξούμε ότι η ομάδα φέτος θα εκπληρώσει τον μεγάλο της στόχο…»

Στα πλαίσια της σημερινής(8/7) παρουσίασης του νέου χορηγού της ομάδας μας, ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου τοποθετήθηκε για τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία αλλά και στα εισιτήρια διαρκείας, όπως επίσης και για τα αγωνιστικά.

Αναλυτικά:

Για τα αγωνιστικά: «Απομένει ακόμη μια προπόνηση, να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική περίοδο, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα. Μια χρονιά που αρχίζει με φιλοδοξίες όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια έχοντας για τρίτη διαδοχική χρονιά τον κ. Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία φιλοδοξώντας ότι η ομάδα θα εκπληρώσει τον μεγάλο της στόχο. Σίγουρα το εγχείρημα των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων δεν είναι το πιο εύκολο. Ίσως ο Απόλλωνας να το έχει κάνει τα τελευταία χρόνια συνήθεια λόγω των αρκετών προκρίσεων σε ομίλους όμως εγώ πάντοτε θεωρώ ότι είναι όνειρο απατηλό για οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα να προκριθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο. Αρχίζουμε με πολύ χαμηλούς τόνους και μεγάλη σοβαρότητα. Είμαστε ανέτοιμοι, ερχόμαστε από περίοδο προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις και με έλλειψη φιλικών αγώνων. Έχουμε μπροστά μας το πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Λιθουανία μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι το οποίο θα προηγηθεί και σίγουρα θα πάμε εκεί για να σκοράρουμε και να θέσουμε βάσεις πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Λευκωσίας την ερχόμενη εβδομάδα. Για το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν ακόμη αρκετές μέρες, σίγουρα η σημερινή προπόνηση θα είναι καταλυτική για το ποιοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Λιθουανία όμως θεωρώ ότι όπως έχει στελεχωθεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ, γιατί θα έχει και περαιτέρω ενίσχυση, η ομάδα τουλάχιστον στον πρώτο προκριματικό γύρο είναι σε θέση να εκπληρώσει τον στόχο της που είναι η πρόκριση».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Οι τελευταίες κινήσεις οι οποίες προχώρησε η διοίκηση σε συνεννόηση με τον προπονητή μας και τον διευθυντή ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι ικανοποίησαν τον κόσμο και αυτό φάνηκε στην χθεσινή παρουσία του. Πέραν των δύο χιλιάδων ήταν στην προπόνηση και αυτή την δυναμική σίγουρα θα προσπαθήσουμε να την διατηρήσουμε και μέσα από την αγωνιστική μας παρουσία και θεωρούμε ότι θα αποτυπωθεί και σε βάθος χρόνου μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας από τον κόσμο της ομάδας. Έχουμε 900 αυτή τη στιγμή, στόχος είναι οι 2000 πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

 

 

 

 

Comments
To Top