ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσημα «κυανόλευκος» ο Ραφαήλ Ελευθερίου

Με χθεσινή(4/7) της ανακοίνωση η διοίκηση της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ραφαήλ Ελευθερίου με μορφή δανεισμού από τον Κεραυνό.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ ανακοινώνει την συμφωνία με το σωματείο του Κεραυνού για τον μονοετή δανεισμό του διεθνή, γκαρντ/φόργουορντ Ραφαήλ Ελευθερίου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρόσληψη του νέου μας προπονητή, Τόνι Κωνσταντινίδη, τέθηκε πρωταρχικός στόχος να εμπλουτιστεί το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα μας και η συμφωνία με τον 25χρονο άσο εντάσσεται μέσα σε αυτά τα πλαίσια.

Ο Ραφαήλ Ελευθερίου γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1994 και αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας. Από πολύ μικρός ξενιτεύτηκε και εντάχθηκε στις φημισμένες ακαδημίες «Μαντουλίδη» στην Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε μέχρι το 2014 που πήγε στην Αμερική, συνδυάζοντας σπουδές και μπάσκετ.

Από πέρσι ανήκει στον Κεραυνό και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε στο δυναμικό της ομάδας τη νέα περίοδο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ

 

Comments
To Top