ΑΝΤΡΕΣ

Αναβαθμίζεται συνεχώς ο Απόλλωνας

Η επένδυση της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο στο ανθρώπινο δυναμικό της συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς ο καταρτισμός και η τεχνογνωσία ατόμων οι οποίοι κατέχουν σημαντικές θέσεις στο οργανόγραμμα της, αποτελεί προτεραιότητα για τον Πρόεδρο κ.Νίκο Κίρζη.

Αυτή τη φορά ήταν ο Υπεύθυνος Εισιτηρίων της ομάδας μας, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Μαδρίτη, με αφορμή την αποφοίτηση του από το Real Madrid Graduate School, με το πτυχίο του Executive MBA Sports Managment, το οποίο συγκαταλέγεται στα πέντε καλύτερα του κόσμου.

Μέσω των μαθημάτων που παρακολούθησε τους προηγούμενους μήνες ο Χριστόφορος Ματθαίου είχε την δυνατότητα να δουλέψει και να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα στελέχη της κορυφαίας ποδοσφαιρική ομάδας του πλανήτη.

Την προσπάθεια της για περεταίρω εκσυγχρονισμό τόσο του τρόπου λειτουργίας όσο και των υπηρεσιών της προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας, θα συνεχίσει η ποδοσφαιρική Εταιρεία του Απόλλωνα, καθώς ακολουθεί η μετακόμιση της στις επόμενες ημέρες στα νέα υπερσύγχρονα γραφεία της, αλλά και η μετακόμιση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο νέο μας ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 

Comments
To Top