ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ανακοίνωση καταπέλτης…

Μακροσκελή ανακοίνωση από τους οργανωμένους μας οπαδούς στα “Δυτικά προάστια” με την οποία καυτηριάζουν και πάλι το θέμα της κάρτας φιλάθλου αλλά γράφοντας με σκληρή γλώσσα υπενθυμίζουν στους έχοντες και κατέχοντες αξιώματα τα «κακώς κείμενα» της Κυπριακής κοινωνίας. Υπενθύμιση γίνεται για το αποψινό(5/7) πάρτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αδέλφια Απολλωνίστες, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού δήθεν Δικαιοσύνης και Δημόσιας τάξης ο οποίος μας είπε ξεκάθαρα να “χωνέψουμε ότι δεν θα καταργηθεί η κάρτα φιλάθλου” αναρτούμε μια πιο ουσιαστική ανακοίνωση που δεν αφορά μόνο το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας αλλά γενικά την κοινωνία μας.

Οι “κύριοι βολευτες” που ψήφισαν την εφαρμογή αυτού του αντισυνταγματικού μέτρου επαναλαμβάνουμε ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό, και συνεχίζουν να εκφράζουν άποψη επί παντός επιστητού. Αυτοί οι κύριοι θα βάλουν ταφόπλακα στο ήδη φτωχό και βρώμικο ποδόσφαιρο μας από τα σικε παιχνίδια και τα μονόπλευρα “ανθρώπινα” λάθη της Διαιτησίας που βλέπουμε κάθε αγωνιστική στο γήπεδο.

Επιμένουμε ότι ο Κ.Ο.Α και η Πολιτεία δεν έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Πιστεύουμε ότι το μόνο που εξυπηρετεί είναι τα προσωπικά και τα οικονομικά τους συμφέροντα.

Η απουσία μεγάλης μερίδας κόσμου από τα γήπεδα και η αποχή που έχει φτάσει σχεδόν το 70% δεν αφήνουν αλλά περιθώρια. Αυτό δείχνουν οι αριθμοί των εισιτηρίων και τα αποτέλεσμα διάφορων γκάλοπ που γίνονται στο διαδίκτυο από αθλητικές ιστοσελίδες.

Ο πρώην δήθεν υπουργός κάποτε είπε ότι εκδόθηκαν 72 χιλιάδες κάρτες φιλάθλων και πως αν τα σωματεία βάλουν πίεση στους φιλάθλους θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο. Όσο και να πιέσετε κύριοι δεν πρόκειται να ξανά επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα αν δεν καταργηθεί η κάρτα οπαδού.

Οι περισσότεροι από αυτές τις 72 χιλιάδες που ισχυρίζεστε ότι εκδόθηκαν είναι από τις πιέσεις που βάζατε εσείς σε διάφορα στελέχη σας, στα σωματεία αλλά και στους προπονητές ακαδημιών για να εκδώσουν υποχρεωτικά κάρτα φιλάθλου τα παιδιά όπως γονείς και συγγενείς των παιδιών αυτών. Δεν τα λέμε εμείς όλα αυτά, απλά έφτασαν στα αυτιά μας, όπως και τα υπόλοιπα. Και να σας θυμίσουμε ότι αυτές οι 72 χιλιάδες επιλέγουν να πηγαίνουν στο γήπεδο σε 2-3 συγκεκριμένα παιχνίδια τον χρόνο ενώ παλιά χωρίς το μέτρο δεν επέλεγαν, αλλά πήγαιναν σχεδόν κάθε αγωνιστική στο γήπεδο.

Πώς γίνεται να ξοδεύονται τόσα τεράστια ποσά για την εφαρμογή της κάρτας ενώ μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για εκσυγχρόνιση των γηπέδων μας και να γίνουν ευρωπαϊκών προδιαγραφών;

Κάθε χρόνο ο κόσμος του Απόλλωνα αναγκάζεται να πηγαίνει στο στάδιο της πρωτεύουσας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εκεί κ. υπουργέ δεν τίθεται θέμα ασφάλειας των φιλάθλων; Δεν υπάρχει κίνδυνος από τη μετακίνηση χιλιάδων ανθρώπων και τη κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλείται στους αυτοκινητοδρόμους;

Τα γήπεδα μας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Κανένα γήπεδο στην Κύπρο δεν έχει εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης που να είναι συμβατό με τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Τα πλείστα γήπεδα δεν έχουν σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου εισόδου.

Τα πλείστα γήπεδα δεν έχουν αρίθμηση θέσεων και σε κανένα δεν ισχύει πλήρως η ταξιθέτηση.

Επίσης υπάρχει διάβρωση στις κερκίδες και οι κάμερες ασφαλείας είναι παλιάς τεχνολογίας.

Τα περισσότερα γήπεδα είναι σαν τρώγλες,με λίγα λόγια σκέτα ερείπια.

Οι κατάσταση στις τουαλέτες είναι αισχρή και ανεπίτρεπτη.

Θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαίοι αλλά η κατάσταση των γηπέδων είναι τριτοκοσμική..

Η αντιμετώπιση του προσωπικού ασφαλείας των γηπέδων και της αστυνομίας είναι τουλάχιστον προκλητική με τον οποιονδήποτε φίλαθλο πολλές φόρες χωρίς καμία αιτία μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε τρομοκράτες.

Η μόνη τους έννοια είναι να συλλάβουν κανένα “χασικλουι’ όπως μας αποκαλούν αλλά αφήνουν τα μεγάλα αφεντικά έξω και αλωνίζουν.

Η βουλή συμπεριφέρεται σαν εγκληματική οργάνωση. Το κράτος εθελοτυφλεί και δεν θέλει να κοιτάξει τα πραγματικά προβλήματα. Συνεχώς στρουθοκαμηλίζουν δείχνοντας αναξιότητα, και ότι δεν έχουν τη διάθεση να εκσυγχρονίσουν τη χώρα γενικότερα και το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουν να έχουν παμπάλαιες και καρκινικές νοοτροπίες τις οποίες δεν θέλουν να αλλάξουν.

Το σύστημα είναι σάπιο και υπολειτουργεί, και γενικά αγνοεί τα πραγματικά προβλήματα και συνεχίζει υποκρινόμενο ότι δεν υπάρχουν, απαξιώνοντας τη κοινωνία και παίζοντας με τη νοημοσύνη μας.

Εμείς σαν Συ.Φι Δυτικών Προαστίων Απολλων Λεμεσού βλέπουμε το πρόβλημα ως κοινωνικό και όχι ως ποδοσφαιρικό όπως προσπαθήσατε να μας το πλασάρετε.

Κύριε υπουργέ μας είπες να “χωνέψουμε” ότι η κάρτα φιλάθλου θα παραμείνει. Εσύ κ. υπουργέ και Βουλή έχετε χωνέψει το κούρεμα που έγινε στον κόσμο το 2013 όπου πολλοί συμπατριώτες μας καταστράφηκαν; Έχετε χωνέψει το έγκλημα που έγινε στο Μαρί από την αδιαφορία του κράτους; Έχετε Χωνέψει ότι μας λέτε για δήθεν ασφάλεια του κόσμου με τη κάρτα οπαδού αλλά τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις δεν προχώρησαν σε αναβάθμιση οπλισμού και αντιαεροπορικών συστημάτων, και ότι δεν είχατε τη παραμικρή ιδέα για τον πύραυλο S200 που κτύπησε τον Πενταδάκτυλο προ ημερών;

Αν έπεφτε 10 χιλιόμετρα πιο νότια τι θα γινόταν; Φταίμε εμείς οι οπαδοί για όλα αυτά;

Χωνέψατε εκεί στη Βουλή κ. υπουργέ την ατιμωρησία που μαστίζει την Κύπρο που ακούμε συνεχώς για τα σκάνδαλα της εκάστοτε κυβέρνησης;

Το νέο σύστημα Υγείας που επίσης υπολειτουργεί, έχει ελλείψεις φαρμάκων κοιτάξατε να το διορθώσετε; Όχι μάλλον απλά βιαστήκατε να το εφαρμόσετε και αυτό όπως όλα τ αλλά στη τύχη και ότι βρέξει ας κατεβάσει. “Του κόλου μας τα εννιάμερα δηλαδή”.

Κοιτάξατε να δείτε τους παιδεραστές και τους βιαστές που βγάζει έξω η κυβέρνηση στα 2 Χρόνια φυλάκισης και μετά βγαίνει ο κάθε βολευτής και δίνει συγχαρητήρια στη κυβέρνηση για αυτή την απόφαση;

Κοιτάξατε το πρόβλημα της ασιτίας, που υπάρχει κόσμος που δεν έχει να φάει κι μας το παίζετε ανθρωπιστές και οι δεξιοί και οι αριστεροί;

Κοιτάξατε τι θα γίνει με τους άστεγους, τα ακριβά ενοίκια, ειδικά στη Λεμεσό της ψεύτικης ευημερίας, που τα σπίτια του κόσμου δίπλα από τους άδειους σας πύργους φαίνονται βραζιλιάνικες φαβέλες; Να πούμε και για τις ποινές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πληρώνει ο πολίτης για τα Φ/Β πάρκα; Για το ότι ίσως πληρώνουμε τη πιο ακριβή οικιστική ηλεκτρική ενέργεια στην Ευρώπη; Κοιτάξατε το χαμηλό σύστημα παιδείας που έχουμε σαν χώρα, που οι περισσότεροι μαθητές τα ελληνικά τους είναι κατηγορίας “Γραφώ και Μαθαίνω” 3ης Δημοτικού, και μετά διερωτόμαστε τι πήγε λάθος στην εξεταστική;

Κοιτάξατε να δείτε τα ναρκωτικά που μαστίζουν τη χώρα που γεμίσαμε καμένα μυαλά;

Κοιτάξατε την εγκληματικότητα που αυξάνεται κάθε χρόνο;

Και κάτι τελευταίο κ.κ της βουλής…

Έχετε χωνέψει τις εξαφανίσεις μανάδων και παιδιών από μανιακούς ψυχανώμαλους δολοφόνους που βρίσκουν οι τουρίστες μας και μας κάνατε διεθνώς ρεζίλι και πάλι από την αδιαφορία σας;

Υ.Γ 1 Απόψε όλοι στον σύνδεσμο των Δυτικών Προαστίων στον Ύψωνα η ώρα 20:00 το βράδυ για το πάρτι μας.

Υ.Γ 2 Μάρκο Παγδατή, σε ευχαριστούμε για τις στιγμές συγκίνησης και Εθνικής υπερηφάνειας που μας χάρισες όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία

Υ.Γ 4 Όσοι αθλητικογράφοι έχουν παράπονο για τις βωμολοχίες μας ας πρόσεχαν τα γραφόμενα τους. Εκείνοι που τα γράφουν ξέρουν ποιοι είναι και να μας φοβούνται. Επίσης τους έχουμε γραμμένους εις τον “ΜΠΟΥΤΣΟΝ” μας και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Την ώρα που τα παίρνετε κάτω από το τραπέζι για να αναρτήσετε τις ψευδείς και χειραγωγημένες ειδήσεις σάς για να μας δημιουργείτε εσωτερικά ρήγματα δεν σκέφτεστε την τιμή και την υπόληψη σας, κοπριτες ρε κοπριτες!

 

Comments
To Top