ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ κύριοι ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(2/7) οι οργανωμένοι μας οπαδοί στα «Δυτικά προάστια» με την οποία αναφέρονται στην κάρτα φιλάθλου αλλά και στη μεγάλη τους επιστροφή στα γήπεδα που προμηνύεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η χθεσινή συνεδρία του Συνδέσμου ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΊΩΝ ΑΠΌΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ είχε ως κύριο Θέμα συζήτησης την κάρτα φιλάθλου.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό το μέτρο μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Είμασταν και θα παραμείνουμε κάθετοι σε αυτόν τον ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ.Η κάρτα φίλαθλου ήταν εξ αρχής ένα ανεπαρκές μέτρο το οποίο ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

Αυτά τα ΒΔΕΛΥΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ που αποφάσισαν για τον αθλητισμό και υποστηρίζουν την εφαρμογή αυτού του αντισυνταγματικού μέτρου σαν ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ ουδεμία σχέση έχουν με αυτόν. Ο Κ.Ο.Α και η Πολιτεία δεν έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Το μόνο που εξυπηρετεί αυτή την απόφαση είναι τα προσωπικά και τα οικονομικά συμφέροντα αυτών των λιγδιάρηδων.

Η απουσία μεγάλης μερίδας κόσμου από τα γήπεδα και η αποχή που έχει φτάσει σχεδόν το 70% δεν αφήνουν αλλά περιθώρια.

Ο υφιστάμενος ΚΟΛΟΝΟΜΟΣ σας πήγε τρύπιος στην βουλή.

Κανένα γήπεδο στην Κύπρο δεν έχει εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης που να είναι συμβατό με τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας. Τα πλείστα γήπεδα δεν έχουν σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου εισόδου, τα πλείστα γήπεδα δεν έχουν αρίθμηση θέσεων και σε κανένα δεν ισχύει πλήρως η ταξιθέτηση.

Αποτύχατε Κύριοι, αποτύχατε παταγωδώς.. Δεν έχετε παρά να το αποδεχτείτε…

Σαν Σύνδεσμος ΔΥΤΙΚΏΝ ΠΡΟΑΣΤΊΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ προειδοποιούμε τα κόμματα ΔΗ.ΣΥ και ΔΗ.ΚΟ που είναι φανατικοί υποστηρικτές της κάρτας φιλάθλου ότι πήρατε μόνο μια μικρή δόση αδιαφορίας από τον κόσμο στις πρόσφατες ευρωεκλογές για την αναξιότητα που σας διακατέχει εδώ και χρόνια, κι αυτό ήταν μόνο η αρχή.

ΞΥΠΝΉΣΑΜΕ κύριοι ΞΥΠΝΉΣΑΜΕ.. Δεν ζούμε στον 20ο αιώνα όπου ο κόσμος ήταν αμόρφωτος και γινόταν το υποχείριο σας. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ!!!

Επίσης προειδοποιούμε όσους λεμεσιανούς “βολευτές” είναι επίσης υπέρμαχοι αυτού του νόμου θα μας βρουν μπροστά τούς, θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο “εν μιτσιά η Λεμεσός”…

Υ.Γ 1 Υπενθύμιση για το πάρτι μας την Παρασκευή 5/7/2019 Στον σύνδεσμο των Δυτικών Προαστίων

Υ.Γ 2 Το μαθητικό πάρτι των Δυτικών Προαστίων θα γίνει στις 13/7/2019

Υ.Γ 4 Οι εγγραφές για τα νέα μέλη συνεχίζονται

Υ.Γ 5 Οι έξυπνοι παραδέχονται, οι πονηροί δικαιολογούνται και οι βλάκες συνεχίζουν να επιμένουν. ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΤΩΡΑ! Τι δεν καταλαβαίνετε;

Υ.Γ 6 Συσπειρωνόμαστε, καταλάβετε το! Για κακή σας τύχη η ΘΥΡΑ 1 επιστρέφει

Υ.Γ 7 Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Μάριο Γεωργίου για το αργυρό μετάλλιο στο δίζυγο. Μαριε είσαι λεβέντης και δικό μας παιδί σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μέλλον!

Υ.Γ 8 Μην ξεπουλάτε τα ΒΑΡΩΣΙΑ ρε ΕΛΕΕΙΝΑ

Comments
To Top