ΑΝΤΡΕΣ

«Με τον Σάλαι έχει ολοκληρωθεί η αμυντική γραμμή της ομάδας»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου παραχώρησε σήμερα(1/7) δηλώσεις στην εκπομπή “Κάνε Παιχνίδι” του ΣΠΟΡ FM 95.0 για την πώληση του Ματία Σπόλιαριτς στην ΑΕΚ, την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντανίλο αλλά και τη συνέχεια του προγραμματισμού.

Αναλυτικά:

Για το κεφάλαιο Ματία Σπόλιαριτς και τα μηνύματα από τον κόσμο: «Εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί τέτοια μηνύματα, ο κόσμος βλέπει με θετικό μάτι αυτή την προσπάθεια. Προτάθηκε στον ποδοσφαιριστή 3ετες συμβόλαιο με τους ίδιους όρους όπως άλλους ποδοσφαιριστής αλλά ουδέποτε δεν έδειξε πως ήθελε να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα. Έχοντας στο μυαλό μας την λήξη του συμβολαίου του που ήταν τον επόμενο χρόνο απαντήσαμε θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ που ήταν και αρκετά δελεαστική. Ο Απόλλωνας δεν μπορεί να εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής στον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ένα καλό παιδί αλλά υπήρχε μια διαφορετική φιλοσοφία μεταξύ των δυο πλευρών που όπως φάνηκε δεν είχαμε μέλλον στην μεταξύ μας».

Για τον Ντανίλο: «Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία. Είναι μια διαφορετική περίπτωση, με διαφορετική φιλοσοφία από τον Ματία. Θα βρίσκεται μαζί μας μέχρι το 2022».

Για τον Σάλαι: «Αυτή η μεταγραφή είναι μια διαφορετική σκέψη και τρόπος προσέγγισης. Δεν θέλουμε φτασμένους ποδοσφαιριστές αλλά και νεαρούς εξελίξιμους. Πάλεψε για να έρθει στον Απόλλωνα αφού πίεσε την ομάδα του για να ρίξει τις απαιτήσεις της. Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλες παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του. Με τον Σάλαι έχει ολοκληρωθεί η αμυντική γραμμή της ομάδας».

Για την συνέχεια στο μεταγραφικό κομμάτι: «Υπάρχει εκεί ένας άνθρωπος όπου με τον προπονητή ψάχνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να κάνουν δυνατό τον Απόλλωνα της επόμενης χρονιάς. Δεν αισθανόμαστε ποτέ την πίεση του χρόνου. Έχουμε ηρεμία και πίστη στους ανθρώπους που είναι εκεί και χειρίζονται αυτά τα πράγματα».

Στο κεφάλαιο διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 700. Ο κόσμος περιμένει περισσότερες προσθήκες, αλλά είναι και το θέμα της κάρτας».

Για την μεταφορά στα γραφεία: «Σε λίγες βδομάδες θα γίνει και η μετακίνηση στα γραφεία. Πρέπει να εκσυγχρονιστεί και η εταιρία. Για το προπονητικό κέντρο η αλήθεια ο πρόεδρος έχει όραμα να δημιουργήσει. Εδώ και μερικές βδομάδες έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε όλοι μας πάνω σε αυτά τα ζητήματα».

Για την συνέχεια της προετοιμασίας: «Αγκίρε και Καρώ κάνουν προγράμματα ενδυνάμωσης όπως και ο Χάμπος που κάνει προπόνηση με την ομάδα το πρωί και το απόγευμα κάνει ειδικό πρόγραμμα».

 

 

 

Comments
To Top