ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Χώρισαν οι δρόμοι τους!

Τα αδέρφια Σπόλιαριτς, Ματίας και Ντανίλο δεν θα είναι μαζί στο ρόστερ της ομάδας μας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς ο Ματίας αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της ομάδας μας και επέλεξε να συνεχίσει στην ΑΕΚ Λάρνακας, αφού προέκυψε οικονομική συμφωνία.

Ο Ματίας είχε εξαιρετική χρονιά πέρσι με την φανέλα της Αλκής και ήταν βασικό γρανάζι στην προσπάθεια παραμονής της. Έτσι, δεν θα ήθελε με τίποτα να δει φέτος τα αγωνιστικά του λεπτά να μειώνονται. Η επιλογή της ΑΕΚ κρίθηκε από τον ίδιο σωστή καθώς πιστεύει ότι θα παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Αντίθετα, ο Ντανίλο Σπόλιαριτς συνεχίζει στον Απόλλωνα, αφού ο νεαρός μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους μέχρι το 2022. Ο Ντανίλο βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία της ομάδας μας στην Αυστρία και τα πηγαίνει περίφημα. Γνωρίζοντας τον «Ντάνυ» μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο προπονητής μας μπορεί να στηριχθεί σ΄αυτόν στο χώρο του κέντρου, που μαζί με Σακέττι και Μάρκοβιτς μπορούν να δώσουν λύσεις.

Το αγωνιστικό του προφίλ διαφέρει από του αδελφού του Ματία καθώς ο Ντανίλο είναι περισσότερο κόφτης και πιο λίγο οκτάρι. Έτσι αγωνιζόταν και πέρσι τόσο στην ομάδα Νέων, όσο και στα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα που είχε συμμετοχές.

 

Comments
To Top